Ζωγράφος Κοκκίδης: “Όλοι μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί”

"Ο Δήμος Κομοτηνής χρειάζεται ΟΡΑΜΑ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ".
Screenshot_1349

Με μήνυμα “δεν έχω να πάρω, πάρα μόνο να δώσω”, ο Ζωγράφος Κοκκίδης κατέρχεται για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με την παράταξη “Κομοτηνή Δυνατά” του Αντώνη Γραβάνη.

Στο κάλεσμά του προς τους ψηφοφόρους αναφέρει:
“Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ», με επικεφαλή τον Αντώνη Γραβάνη που έχει μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όραμα για να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της προόδου και της ευημερίας, τόσο στον αστικό ιστό όσο και στους όμορφους οικισμούς του δήμου μας.
Η αγάπη μου για την Κομοτηνή, το πάθος μου για τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας, η όρεξη μου για προσφορά και πρόοδο καθώς και το όραμα μου για μια πόλη όμορφη και φιλική προς όλους χωρίς διακρίσεις, αποτελούν την εναρκτήρια δύναμη για την αδιάκοπη προσπάθεια του αγώνα μου και τα κίνητρα μου για να πάρω την απόφαση της συμμετοχής μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Η συμμετοχή μου με την πολιτική δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή έως σήμερα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, Ανέκαθεν όμως, προσπαθούσα να ακούσω και να αφουγκραστώ τους προβληματισμούς των συμπολιτών μου. Συνειδητοποίησα ότι η λύση των προβλημάτων και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι άμεσα συνδεδεμένη από την πολιτική και την ομαδικότητα. Έτσι αποφάσισα να εμπλακώ στην εκλογική διαδικασία για να συνδράμω στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου Κομοτηνής.
Ο Δήμος Κομοτηνής λοιπόν χρειάζεται ΟΡΑΜΑ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
Με αγάπη για τον τόπο, με όρεξη για δουλεία και κυρίως για κοινωνική προσφορά, με αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μας, με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ενεργώντας έντιμα θα παλέψω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για το νικηφόρο αποτέλεσμα με σκοπό την πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου Κομοτηνής του Νομού Ροδόπης.
Αρχή μου είναι «Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ».
Προσδοκώ την υποστήριξη σας, με την πεποίθηση ότι όλοι μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί”.
Ποιος είναι ο Ζωγράφος Κοκκίδης
Γεννήθηκε το 1972 και ζει στην Κομοτηνή. Η καταγωγή του από την πλευρά του πατέρα του είναι από τους Υφαντές Κομοτηνής, και από την πλευρά της μητέρας του από τη Σάλπη Ροδόπης – το γένος Εμμανουήλ. Στους Υφαντές μεγάλωσε και τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής το 1990, όπου υπήρξε και αντιπρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με προπτυχιακές σπουδές στη Βουλγαρία και στη Γερμανία. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Διοικητικού Δικαίου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του άσκησε το λειτούργημα του Δικηγόρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης αφού ολοκλήρωσε τη δικηγορική του άσκηση στο πλευρό του αειμνήστου Αθανάσιου Καμαράκη. Κατά την περίοδο της δικηγορίας εργάστηκε ως εκπαιδευτής (εποχικό προσωπικό) στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κομοτηνής, και ως αναπληρωτής καθηγητής (εποχικό προσωπικό) στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλακών Κομοτηνής. Το 2002 διορίστηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κομοτηνής στον κλάδο «Π.Ε. Σωφρονιστικού Ενηλίκων» όπου έχει διατελέσει για χρόνια Προϊστάμενος της Διεύθυνσης-Διευθυντής. Ήταν Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός. Είναι εθελοντής αιμοδότης. Είναι παντρεμένος με τη Φανή Κυριακίδου με την οποία έχουν έναν γιο. Ενημερώνεται διαρκώς, με την παρακολούθηση διαφόρων σεμιναρίων, όπως «το σύγχρονο Μάνατζμεντ των δημόσιων Υπηρεσιών», «Κρατικές Προμήθειες», κ.λπ.
Ζωγράφος Κοκκίδης: "Όλοι μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί" Ζωγράφος Κοκκίδης: "Όλοι μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί"
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood