Τους λόγους για τους οποίους δεν παρέστη στο γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν της υφυπουργού εθνικής άμυνας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, και για το οποίο προσκλήθηκε από τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, στο πλαίσιο της επίσκεψης προ ημερών της υφυπουργού στη Θράκη, εξηγεί με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης.

"Χρησμός" Ζαγναφέρη μέσω επίθεσης κατά Κόλλια-Τσαρουχά: "Δεν είμαστε εδώ για τουρισμό-Όλα έχουν και κάποιο όριο"

Μάλιστα μέσα από το ποστάρισμά μου, αφήνει και ένα είδος “χρησμού” αναφορικά με τις επόμενες πολιτικές κινήσεις του, δεδομένου οτι έχει ανακοινώσει πως θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ.

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά ο κ. Ζαγναφέρης:

“ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Δ’ Σ.Σ. για την ευγενική πρόσκλησή του σε γεύμα με την Υφυπουργό Άμυνας. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να μην παραστώ σε αυτό, μιας και η Υφυπουργός, πιστή στο αυταρχικό δόγμα διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θεώρησε σωστό να μη συναντηθεί με τις εκλεγμένες αρχές του τόπου. Η ακριτική Ξάνθη έχει πολλά προβλήματα τα οποία δεν λύνονται ούτε με φιέστες, ούτε με γεύματα, αλλά με θέληση και σκληρή δουλειά. Όλοι μας εδώ δίνουμε καθημερινή μάχη μαζί με τους πολίτες της Ξάνθης και της Περιφέρειας, για το καλό αυτού του πολύπαθου τόπου, και σίγουρα δεν είμαστε εδώ για τουρισμό“.