Ζαγναφέρης για Πέτροβιτς: “Αριβίστας με θρησκεία τις κυβιστήσεις”

"Γλεντάνε" στο fb τη σύμπραξη Μέτιου-Πέτροβιτς: "Γελάει και το παρδαλό λαγουδάκι".
kazna

Ένα σκληρότατο σχόλιο στο facebook του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, κατά του ομολόγου του του Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες τις πολιτικές συζητήσεις στην Περιφέρεια ΑΜΘ – και όχι μόνο…

Ο Κ. Ζαγναφέρης σχολιάζοντας την ανακοινωθείσα σήμερα το μεσημέρι “απόσυρση” του Δ. Πέτροβιτς από την κούρσα των περιφερειακών εκλογών ως… “ανεξάρτητος” υποψήφιος περιφερειάρχης, και την προσχώρησή του τελικά στον συνδυασμό του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, τον αποκαλεί ειρωνικά “Φον Δημητράκη των αναχωμάτων” και τον χαρακτηρίζει “αριβίστα καιροσκόπο με θρησκεία τις κυβιστήσεις”.

Συγκεκριμένα, στο ποστάρισμά του ο Κ. Ζαγναφέρης αναφέρει:

“Δυστυχώς χωρίς να είναι στις επιλογές μας φορτωθήκαμε (σ.σ. εννοεί κατά τη σύσταση της “Περιφερειακής Αναγέννησης”) έναν αριβίστα καιροσκόπο με θρησκεία τις κυβιστήσεις που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Περιφέρεια. Ευτυχώς πάντα υπάρχει για αυτούς το τέλος που τους αρμόζει… Δεν ξεχνώ. Υ.Γ. Για τους μη μυημένους, το σχόλιο αφορά τον Φον Δημητράκη των αναχωμάτων”.

Στο ίδιο πνεύμα δε, και με ανάλογους χαρακτηρισμούς, σχολιάζουν την ανάρτηση του Κ. Ζαγναφέρη:

  • ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος: “Προδιαγεγραμμένο, αναμενόμενο και χωρίς καμία ουσία. «Ο λαγός μπήκε στην τρύπα του!». Η μόνη είδηση είναι ότι βγήκε επιτέλους το Δελτίο Τύπου”.
  • ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης: “Όταν ένας κάποιος “πουλάει” τόσο φθηνά τον εαυτό του χωρίς ντροπή όπως ο λαγός του Έβρου, τότε τι μπορείς να περιμένεις από αυτόν για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Θα τα ξεπουλήσει σε τιμή ευκαιρίας”.

Παρόμοια είναι και σχόλια άλλων χρηστών, όπως “Για τον Πέτροβιτς από την αρχή φαινόταν, ούτε αυτό δεν μπόρεσαν να κάνουν σωστά, γελάει και το παρδαλό λαγουδάκι”, “Τώρα έδεσε το γλυκό και έχει όνομα. Το δίδυμο της συμφοράς”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood