Τη δική της Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους ανθρώπους που (εξ)υπηρετεί, πραγματοποίησε η Δομή Αιγείρου του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στα Χριστουγεννιάτικα έθιμα της περιοχής, περιλαμβάνοντας Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με εννέα φαγητά, σούρβα, καμήλα και Θρακιώτικη βασιλόπιτα.

Εργαζόμενες της Δομής και γυναίκες  της τοπικής κοινότητας Αιγείρου παρασκεύασαν μελομακάρονα και άλλα γλυκά τα οποία προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους.

Στελέχη και ωφελούμενοι της Δομής εξέφρασαν ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής, Γιάννη Γκαράνη “για το συνεχές ενδιαφέρον του και τη θερμή υποστήριξη όλων των θεμάτων και των δράσεων του Προγράμματος”, καθώς και τον αντιδήμαρχο κοινωνικών υπηρεσιών, την πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ, και την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, κ.κ. Νίκο Σωτηρακόπουλο, Νατάσα Λιβεριάδου και Άννα Πατρωνίδου “για τη στήριξη και την παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις της Δομής”.

“Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη στις καρδιές μας!”, ευχήθηκε ο κ. Γκαράνης, συμπληρώνοντας πως “παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αναφορικά με τις χρηματοδοτήσεις και τις δυσλειτουργίες της κεντρικής διοίκησης, καταφέρνουμε με την πολύτιμη βοήθεια υπαλλήλων και συνεργατών του Προγράμματος, να βρισκόμαστε στο κατά το δυνατόν καλύτερο επίπεδο αποτελεσματικότητας της Δομής, και αυτό θα συνεχίζουμε να πράττουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με προτεραιότητα φυσικά στις ανάγκες των συνδημοτών μας”.