Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής, και το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κομοτηνής εν όψει των Χριστουγέννων.
ΓΚΑΡΑΝΗΣ 12Γ
Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο όπου φοιτούν 25 παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, ηλικίας 7-15 ετών από όλο τον νομό Ροδόπης, συνομίλησε με τη Διευθύντρια, Βιργινία Βαϊτσούδη, για θέματα που αφορούν τις υποδομές της σχολικής μονάδας και για τα έργα που έγιναν πρόσφατα από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής στους χώρους υγιεινής και για την ανακαίνιση της στέγης. Η Διευθύντρια ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα του σχολείου, και ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε οτι η δημοτική αρχή εννοείται πως θα είναι στο πλευρό του σχολείου στο μέτρο των δυνατοτήτων. Όπως επισημάνθηκε, εξάλλου, η μετακίνηση ορισμένων μαθητών γίνεται με λεωφορείο που διαθέτει ο Δήμος Κομοτηνής. Παιδιά και εκπαιδευτικοί τραγούδησαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν με τον Γιάννη Γκαράνη ευχές.
Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία
Στο Ειδικό Νηπιαγωγείο ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τα παιδιά και ενημερώθηκε από την Προϊσταμένη, Ναταλία Βιοπούλου, και τις εκπαιδευτικούς, για τα ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούν και τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των δέκα παιδιών που φοιτούν στη σχολική μονάδα, με διαφορετικές παθήσεις και τα οποία προέρχονται από όλο τον νομό Ροδόπης. Ο Γιάννης Γκαράνης δέχτηκε από την κ. Βιοπούλου μια όμορφη γιορτινή κατασκευή που κατασκεύασαν οι γονείς των παιδιών, και μαζί με τις ευχές του κατέθεσε τη δέσμευση της δημοτικής αρχής οτι θα συνεχίσει να στηρίζει το σχολείο.
Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία
Στον “κύκλο αγάπης” που οργανώθηκε στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με Αναπηρία, ο Δήμαρχος έδωσε το παρών μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, Γιάννη Μουρτίδη. Οι εργαζόμενοι της δομής, με αρωγό την αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης, Ιωάννα Καλαμάρα, ετοίμασαν μια όμορφη εκδήλωση με την ουσιαστική συμβολή της χορωδία των αστυνομικών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΑΜ-Θ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και ο Διευθυντής Αστυνομίας Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜ-Θ, Πασχάλης Συριτούδης. Καθοριστική, δε, ήταν η παρουσία των παιδιών από το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «αξίΖΩ» και από τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, που συνόδευσε ο διοικητικός διευθυντής του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», Ηλίας Ποιμενίδης. “Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται 365 μέρες τον χρόνο στο Παράρτημα από τους εργαζόμενους για να προσφέρουν ποιότητα ζωής στους 38 ωφελούμενους, ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας”, επεσήμανε ο Γιάννης Γιαράνης, που μαζί με τον Γιάννη Μουρτίδη προσέφεραν είδη ένδυσης και διατροφής, ως συμβολική στήριξη.
Ο Δήμαρχος εξήρε με έμφαση “την ευσυνειδησία και τον ζήλο των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων” των συγκεκριμένων δομών, υπογραμμίζοντας τα “πολύ σημαντικά αποτελέσματα της δουλειάς τους” στο πλαίσιο του “πολύτιμου και δύσκολου λειτουργήματός τους”, τονίζοντας πως “αξίζουν με το παραπάνω την υποστήριξη όλων μας”.
Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία
Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις Γκαράνη στο Ειδικό Δημοτικό, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο ΠΑΑ Παιδιών με Αναπηρία
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood