Ευχαριστήριο μήνυμα προς “όσους συμπορεύονται μαζί μας στον δρόμο προς τη νίκη, όσους επιλέγουν να είναι μέρος της «Περιφερειακής Σύνθεσης» για να νικήσει η προκοπή, η πρόοδος, η ανάπτυξη, και τελικά οι πολίτες”, εξέδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος, μετά τη δυναμική χθεσινή παρουσίαση στην Κομοτηνή της υποψηφιότητάς του. “Χθες ήμασταν εκατοντάδες, σήμερα είμαστε χιλιάδες, αύριο θα είμαστε η πλειοψηφία!”, διαμηνύει ο κ. Τοψίδης.

Αναλυτικά στο ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει:

“Η χθεσινή εκδήλωση της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειάρχη  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήταν το πρώτο βήμα για μια μεγάλη, νέα πορεία, αλλαγής σελίδας για τον τόπο μας.

Ευχαριστώ όσους ήταν στο πλευρό μας χθες στην Κομοτηνή, κι όσους μας στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας.

Όσους συμπορεύονται μαζί μας στον δρόμο προς τη νίκη. Όσους επιλέγουν να είναι μέρος της «Περιφερειακής Σύνθεσης» για να νικήσει η προκοπή, η πρόοδος, η ανάπτυξη, και τελικά οι πολίτες.

Το πάθος και ο ενθουσιασμός σας στη χθεσινή εκδήλωση, η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, και η πίστη σας στο κοινό μας όραμα, μας δίνουν δύναμη να αγωνιστούμε για μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή Περιφέρεια, που θα καινοτομεί· πυλώνα ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας καλώ να δουλέψουμε όλοι μαζί για την Περιφέρεια που αξίζουμε.

Χθες ήμασταν εκατοντάδες. Σήμερα είμαστε χιλιάδες. Αύριο θα είμαστε η πλειοψηφία!”.