Νοσηλεύτρια και υπάλληλος φαρμακείου η Χριστίνα Δροσίδη, έρχεται συνεχώς σε επαφή με πολίτες. Υπό συνθήκες δύσκολες, όπου ως συνήθως ενεργοποιούνται πιο αυθόρμητα και πιο έντονα τα αντανακλαστικά της αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης. Υπό συνθήκες όπου αναπτύσσονται συζητήσεις, εκφράζονται πηγαίες απόψεις, και δημιουργούνται ανθρώπινες σχέσεις αλληλοκατανόησης και σεβασμού του “άλλου”.

Έχοντας αυτά από την καθημερινότητά της ως εφόδια, η Χριστίνα Δροσίδη, και με την επιδίωξη της πραγματικής προσπάθειας για έναν καλύτερο κόσμο, για έναν καλύτερο τόπο για όλους ανεξαιρέτως, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κώστα Κατσιμίγα.

“Είναι μεγάλη ανάγκη να αλλάξουμε τρόπο σκέψης γενικώς. Από τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα. Από εκεί ξεκινά και η νοοτροπία για τη διοίκηση του συνόλου”, λέει η ίδια, προσθέτοντας πως ο Κώστας Κατσιμίγας “έχει τις ευαισθησίες εκείνες, και τις γνώσεις, και την ειλικρινή διάθεση να προσφέρει στο σύνολο, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σημαντικά”.

Εξάλλου, όπως συμπληρώνει, “οι αληθινοί ηγέτες πρέπει να διαθέτουν γνώσεις και ανθρωπιά, επιστημονική επάρκεια και ψυχή”, γι’ αυτό και όπως τονίζει με έμφαση: “Καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του Κώστα Κατσιμίγα. Προσπαθώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο να αλλάξει προς το καλύτερο η περιοχή μας.