Χριστίνα Δροσίδη: “Οι αληθινοί ηγέτες πρέπει να διαθέτουν γνώσεις και ανθρωπιά”

Χριστίνα Δροσίδη: "Οι αληθινοί ηγέτες πρέπει να διαθέτουν γνώσεις και ανθρωπιά".
ΔΡΟΣΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Νοσηλεύτρια και υπάλληλος φαρμακείου η Χριστίνα Δροσίδη, έρχεται συνεχώς σε επαφή με πολίτες. Υπό συνθήκες δύσκολες, όπου ως συνήθως ενεργοποιούνται πιο αυθόρμητα και πιο έντονα τα αντανακλαστικά της αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης. Υπό συνθήκες όπου αναπτύσσονται συζητήσεις, εκφράζονται πηγαίες απόψεις, και δημιουργούνται ανθρώπινες σχέσεις αλληλοκατανόησης και σεβασμού του “άλλου”.

Έχοντας αυτά από την καθημερινότητά της ως εφόδια, η Χριστίνα Δροσίδη, και με την επιδίωξη της πραγματικής προσπάθειας για έναν καλύτερο κόσμο, για έναν καλύτερο τόπο για όλους ανεξαιρέτως, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κώστα Κατσιμίγα.

Χριστίνα Δροσίδη: "Οι αληθινοί ηγέτες πρέπει να διαθέτουν γνώσεις και ανθρωπιά"“Είναι μεγάλη ανάγκη να αλλάξουμε τρόπο σκέψης γενικώς. Από τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα. Από εκεί ξεκινά και η νοοτροπία για τη διοίκηση του συνόλου”, λέει η ίδια, προσθέτοντας πως ο Κώστας Κατσιμίγας “έχει τις ευαισθησίες εκείνες, και τις γνώσεις, και την ειλικρινή διάθεση να προσφέρει στο σύνολο, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σημαντικά”.

Εξάλλου, όπως συμπληρώνει, “οι αληθινοί ηγέτες πρέπει να διαθέτουν γνώσεις και ανθρωπιά, επιστημονική επάρκεια και ψυχή”, γι’ αυτό και όπως τονίζει με έμφαση: “Καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του Κώστα Κατσιμίγα. Προσπαθώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο να αλλάξει προς το καλύτερο η περιοχή μας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood