Χρυσός Χορηγός η Sunlight Group στο 9ο Διεθνές Συνέδριο Μικροηλεκτρονικής, Νανοηλεκτρονικής, και Νανοτεχνολογίας που διοργανώθηκε στην Ξάνθη

Στο περιθώριο του συνεδρίου Micro Nano 2022 η εταιρεία παρουσίασε επίσης έργο Έρευνας & Ανάπτυξης για τον προσδιορισμό της κατάστασης της υγείας μπαταριών που υλοποιεί σε συνεργασία με την INEM & το εργαστήριο Μικρο-Νανοτεχνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.  
Stamatis Asimis
  • Στο περιθώριο του συνεδρίου Micro Nano 2022 η εταιρεία παρουσίασε επίσης έργο Έρευνας & Ανάπτυξης για τον προσδιορισμό της κατάστασης της υγείας μπαταριών που υλοποιεί σε συνεργασία με την INEM & το εργαστήριο Μικρο-Νανοτεχνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.  

Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group), εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται σε καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, ήταν ο χρυσός χορηγός στο 9ο Διεθνές Συνέδριο Μικροηλεκτρονικής, Νανοηλεκτρονικής, Νανοτεχνολογίας και Μικροσυστημάτων (Micro Nano 2022) που διοργανώθηκε στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2022 στην Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από την ελληνική επιστημονική εταιρεία Micro & Nano.

Χρυσός Χορηγός η Sunlight Group στο 9ο Διεθνές Συνέδριο Μικροηλεκτρονικής, Νανοηλεκτρονικής, και Νανοτεχνολογίας που διοργανώθηκε στην ΞάνθηΩς κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας με ρίζες πολλών ετών στην περιοχή και πλούσια εκπαιδευτική δράση, η Sunlight ανταποκρίθηκε στο αίτημα της διοργανώτριας επιστημονικής εταιρείας Micro & Nano να υποστηρίξει τις εργασίες του διεθνούς συνεδρίου, πιστή στο όραμά της για διαρκή αναζήτηση της γνώσης. Την εταιρεία εκπροσώπησε ο κ. Σταμάτης Ασημής, Επικεφαλής Ανάπτυξης Βιομηχανικών Προϊόντων και Εφαρμογών, ο οποίος παρουσίασε το έργο, τα προϊόντα και τους φιλόδοξους στόχους της Sunlight Group.

Σχετικά με τη διοργάνωση και τη συμμετοχή του στο συνέδριο, ο κ. Ασημής δήλωσε: «Στη Sunlight, η γνώση που αποκτούμε από τη δραστηριότητά μας είναι η δύναμη που χρειαζόμαστε για να δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για τους πελάτες μας. Επενδύοντας σημαντικά σε Έρευνα και Ανάπτυξη, επιδιώκουμε να βελτιώνουμε τα ανταγωνιστικά προϊόντα μας ενισχύοντας περαιτέρω την αξιοπιστία και ασφάλειά τους σε μια απαιτητική αγορά, όπως αυτήν των μπαταριών βιομηχανικών οχημάτων. Και ταυτόχρονα, να αναπτύσσουμε νέα, πιο καινοτόμα και βιώσιμα προϊόντα. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συμμετοχή μας στο διεθνές συνέδριο Micro Nano 2022 γιατί τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν την εξαιρετική και πρωτοπόρα δουλειά της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας».

Χρυσός Χορηγός η Sunlight Group στο 9ο Διεθνές Συνέδριο Μικροηλεκτρονικής, Νανοηλεκτρονικής, και Νανοτεχνολογίας που διοργανώθηκε στην ΞάνθηΗ Sunlight διακρίνεται για το έργο της στην Έρευνα & Ανάπτυξη, όπου διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, ενώ έχει δημιουργήσει ομάδα 120 και πλέον ειδικών επιστημόνων που εργάζονται σε κέντρα R&D της Sunlight και καινοτομούν στις τεχνολογίες ιόντων λιθίου και μολύβδου-οξέος, αναπτύσσοντας τις «έξυπνες» λύσεις αποθήκευσης ενέργειας του αύριο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκε στο περιθώριο του συνεδρίου και το έργο Έρευνας & Ανάπτυξης SHB (State of Health of Batteries). Πρόκειται για πρωτοβουλία ανάπτυξης καινοτόμου συστήματος για τον προσδιορισμό της κατάστασης υγείας και του χρόνου ζωής μπαταριών ιόντων λιθίου που χρησιμοποιούνται σε περονοφόρα οχήματα, με τη χρήση εσωτερικών ηλεκτροχημικών χαρακτηριστικών. Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και υλοποιείται από την εξειδικευμένη ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της Sunlight, σε συνεργασία με την ΙΝΕΜ Technologies και τον Αναπληρωτή Καθηγητή  Ηλεκτρονικής και Τεχνολογίας Συστημάτων Πληροφορικής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΔΠΘ, κ. Φίλιππου Φαρμάκη.

Η Sunlight λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, και τη μονάδα ανακύκλωσης μπαταριών μολύβδου στην Κομοτηνή. Διατηρεί επίσης εξαιρετικές σχέσεις με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο που φιλοξένησε τη διοργάνωση, στηρίζοντας ποικίλες επιστημονικές δράσεις, επισκέψεις φοιτητικών συλλόγων, αλλά και ημέρες καριέρας για τη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού εταιρείας με αποφοίτους του ΔΠΘ.

Χρυσός Χορηγός η Sunlight Group στο 9ο Διεθνές Συνέδριο Μικροηλεκτρονικής, Νανοηλεκτρονικής, και Νανοτεχνολογίας που διοργανώθηκε στην ΞάνθηΣχετικά με τη Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας

Η Sunlight Group, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην αγορά αποθήκευσης ενέργειας, είναι από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην παγκόσμια παραγωγή βιομηχανικών μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, τεχνολογίας μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου. Η Sunlight εφοδιάζει τη διεθνή αγορά με καινοτόμα προϊόντα, τα οποία κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, την Ιταλία και τις ΗΠΑ, και διατίθενται σε περισσότερες από 115 χώρες μέσω γραφείων πωλήσεων & υποστήριξης και εξουσιοδοτημένου δικτύου συνεργατών.

Με μία εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα, δύο κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, και χρόνια εμπειρίας σε καινοτόμα προϊόντα ιόντων λιθίου, η Sunlight Group επενδύει στη βιώσιμη ανάπτυξη του παγκόσμιου κλάδου αποθήκευσης ενέργειας. Η εταιρεία συνδυάζει το επιχειρηματικό μοντέλο της κυκλικής οικονομίας με τον τεχνολογικό αγνωστικισμό και τη γνώση που βασίζεται σε δεδομένα, για να αναπτύσσει περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για τη βιομηχανική ηλεκτροκίνηση, την ηλεκτροκίνηση για οχήματα αναψυχής, και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας. Λύσεις που καθιστούν τη βιώσιμη ενέργεια πιο προσιτή και αξιόπιστη. 

H Sunlight είναι μέλος του Ομίλου Olympia, ενός διεθνούς επενδυτικού Ομίλου με διαφοροποιημένο επιχειρηματικό οικοσύστημα που εκτείνεται σε 8 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Sunlight Group, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.the-sunlight-group.com/el/greece.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood