Χρυσό Μετάλλιο στον Αντώνη Λιάπη για την προσφορά του στην προστασία των αδέσποτων

Από τους Ροταριανούς Ομίλους Θεσσαλονίκης.
ΛΙΑΠΗΣ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 1
Με το Χρυσό Μετάλλιο για την προσφορά του στην προστασία των αδέσποτων, βραβεύτηκε ο Κομοτηναίος Αντώνης Λιάπης από τους Ροταριανούς Ομίλους Θεσσαλονίκης, μετά από σχετική πρόταση του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονομής των βραβείων «Έργα Ευποιίας 2019», στην οποία τιμήθηκαν και φέτος οργανώσεις και άτομα με ξεχωριστή εθελοντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Χρυσό Μετάλλιο στον Αντώνη Λιάπη για την προσφορά του στην προστασία των αδέσποτωνΣτην ευχαριστήρια προσφώνησή του ο κ. Λιάπης, παραλαμβάνοντας το μετάλλιο από τον πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής Γιώργο Χρυσοχοΐδη (της αλυσίδας ξενοδοχείων ΑΝΑΤΟΛΙΑ), μεταξύ άλλων τόνισε:

Χρυσό Μετάλλιο στον Αντώνη Λιάπη για την προσφορά του στην προστασία των αδέσποτων«Το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο στα αδέσποτα σκυλιά όλης της Ελλάδας τα οποία δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης ενάντια στην πείνα, στη δίψα, στις αρρώστιες και στη βάναυση συμπεριφορά ανθρώπων. Είναι αφιερωμένο σε όλα τα δύστυχα σκυλιά που ζουν ισοβίως φυλακισμένα στα κυνοκομεία-κολαστήρια της χώρας, αυτά τα σύγχρονα Άουσβιτς, τα οποία η κοινωνία αγνοεί επωμιζόμενη τεράστιες ηθικές ευθύνες. Είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους τους υπέροχους πολίτες οι οποίοι αθόρυβα, δίνοντας μεγάλο κομμάτι της ψυχής τους, των υλικών τους αγαθών και της ίδιας τους της ζωής, έχουν ταχθεί στην ανακούφιση του πόνου αυτών των συναισθανόμενων πλασμάτων. Ο πλανήτης δεν ανήκει μόνο σε εμάς

Χρυσό Μετάλλιο στον Αντώνη Λιάπη για την προσφορά του στην προστασία των αδέσποτωνΕύχομαι και απευθύνω έκκληση στους Ρόταρι, μέσα στο πλούσιο φάσμα της ανθρωπιστικής τους δράσης, να βρεθεί λίγος χώρος και για τα βασανισμένα αδέσποτα σκυλιά. Το βραβείο το αποδέχομαι παρά το γεγονός ότι προσωπική και πάγια επιλογή μου είναι να επιτελώ το έργο μου κατά το δυνατόν αθόρυβα και διακριτικά. Η ελπίδα μου οτι μια τέτοια βράβευση θα συμβάλλει έστω στο ελάχιστο στη δημοσιοποίηση του προβλήματος και θα αποτελέσει ενδεχομένως παράδειγμα προς μίμηση, με κάνει να αισθάνομαι περήφανος. Τέλος, την τιμή του μεταλλίου θα ήθελα να μοιραστώ με τη σύζυγό μου Μαρίνα, η οποία αγόγγυστα με ακολουθεί στον δύσκολο αλλά υπέροχο δρόμο του εθελοντισμού και της προσφοράς”.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΜΕΤ, με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον Ευρωπαίο Επίτροπο για τη μεταναστευτική πολιτική Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood