Χρυσό για Τζελέπη και αργυρό για Ντάσιου, του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες

Το 3ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κομοτηνής δικαιούται να είναι υπερήφανο.
Screenshot_1857

Κι αυτό, καθώς, ένας μαθητής και μία μαθήτριά του, επέστρεψαν μεταλλιούχοι από τους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες όπου συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα:

  • στις Σέρρες, ο Σαράντης Τζελέπης, μαθητής της Α΄ τάξης, με προπονητή τον Πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης Κώστα Μπανιώτη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος με επίδοση 7,20 μ.
  • στην Έδεσσα, η Βασιλική Ντάσιου, μαθήτρια της Α΄ τάξης, με προπονητή τον Πρωταθλητή Ελλάδος και Βαλκανιονίκη Χαρούν Μολλά, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην ορεινή ποδηλασία.

“Ήταν ένας αγώνας που διεξήχθη κάτω από αντίξοες και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η μεγάλη επίδοση των 7,20 μ. είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και είμαι πολύ χαρούμενος που μου βγήκε στον αγώνα. Στόχος μου είναι να σταθεροποιηθώ σε αυτό το επίπεδο επιδόσεων ώστε αργότερα στη σεζόν να μου βγει μεγαλύτερο άλμα που θα μου δώσει την πρόκριση στον τελικό του πανευρωπαϊκού το προσεχές καλοκαίρι. Ευχαριστώ τον προπονητή μου με τον οποίο δουλεύουμε μαζί τα τελευταία δυόμισι χρόνια, τον σύλλογό μου “Ολυμπιάδα Κομοτηνής” για τη στήριξη και φυσικά τους γονείς μου για την αστείρευτη συμπαράσταση και υπομονή τους”, ανέφερε ο Σαράντης Τζελέπης.

“Είμαι πολύ χαρούμενη και νοιώθω μεγάλη τιμή που ανέδειξα την πόλη μας και το σχολείο μου σε αυτήν την μεγάλη πανελλήνια διοργάνωση. Με τη συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα θα ήθελα να κάνω γνωστό το συναρπαστικό άθλημα της ποδηλασίας καθώς δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην περιοχή μας όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δουλέψαμε πολύ μαζί με τον προπονητή μου τον οποίο ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ και την οικογένειά μου για όλη τη στήριξη και την ενθάρρυνση. Συνεχίζουμε δυναμικά στοχεύοντας στα καλύτερα!”, ανέφερε η Βασιλική Ντάσιου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές, στους γονείς τους! Και εις ανώτερα!

Χρυσό για Τζελέπη και αργυρό για Ντάσιου, του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Χρυσό για Τζελέπη και αργυρό για Ντάσιου, του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Χρυσό για Τζελέπη και αργυρό για Ντάσιου, του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Χρυσό για Τζελέπη και αργυρό για Ντάσιου, του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Χρυσό για Τζελέπη και αργυρό για Ντάσιου, του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Χρυσό για Τζελέπη και αργυρό για Ντάσιου, του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Χρυσό για Τζελέπη και αργυρό για Ντάσιου, του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Χρυσό για Τζελέπη και αργυρό για Ντάσιου, του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood