Χώρο για τη στέγαση των γραφείων της ζήτησε από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.-Θ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του για την ικανοποίηση του αιτήματος.
Screenshot_868

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.-Θ.) συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους Στρατιωτικούς.

Ο Πρόεδρος και τα  Μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.-Θ. ενημέρωσαν αναλυτικά τον αντιπεριφερειάρχη για τον σκοπό ίδρυσης της Ένωσης και συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα των στρατιωτικών, διατυπώνοντας τις θέσεις και τις προτάσεις τους, ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με την ανάδειξη του έργου και της συμβολής των Ενόπλων Δυνάμεων στην τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα του ανέφεραν την πρόθεσή τους να καταθέσουν αίτημα προς τον Περιφερειάρχη για τη διάθεση κατάλληλου χώρου Γραφείων στην πόλη της Κομοτηνής, Διοικητική Έδρα της Περιφέρειας, όπου θα μπορούν να φιλοξενούνται οι θεσμικές συναντήσεις της Ένωσης, να διευκολύνεται η ενημέρωση  των στρατιωτικών και η επίλυση καθημερινών προβλημάτων, και παράλληλα να στεγαστεί το αρχείο της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.-Θ..

Ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη διατήρηση της Εθνικής κυριαρχίας  και ομοψυχίας και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους στον καιρό της ειρήνης, διαβεβαιώνοντας ότι η τοπική κοινωνία και οι αρχές που την εκπροσωπούν, τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Αναφέρθηκε, δε, στη σημασία που έχει για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης της Κομοτηνής, αλλά και συνολικά για τον Νομό Ροδόπης, η πολυπληθής παρουσία των Στρατιωτικών και των οικογενειών τους.

Επεσήμανε ακόμη, ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του για την ικανοποίηση του αιτήματος για την παραχώρηση χώρου Γραφείων στην Κομοτηνή.

Τέλος δώρισε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.-Θ. το φωτογραφικό λεύκωμα “ΡΟΔΟΠΗ-ΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ”.

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.-Θ. Νικόλαος Παναγιωτίδης ευχαρίστησε τον κ. Ταπατζά για το κλίμα  άριστης συνεργασίας των δύο πλευρών και για  την ιδιαίτερη ευαισθησία την οποία επιδεικνύει στους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στην συνάντηση παρέστησαν εκτός από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.-Θ., ο αναπληρωτής Γραμματέας, Στυλιανός Πουρναράκης, ο αντιπρόσωπος της Ένωσης στην ΠΟΜΕΝΣ, Χρήστος Μαργαρίτης, και η εκπρόσωπος της Ένωσης στον Νομό Ροδόπης, Χρύσα Σκερλετίδου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood