Χάρη στην άψογη λειτουργία των Υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας, δεν δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα από την καταιγίδα που ξέσπασε στις περιοχές του Δήμου Ιάσμου.
“Οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας λειτούργησαν άψογα σε επίπεδο προετοιμασίας, συντονισμού, επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελέσματος. Ξεπεράσαμε την έντονη καταιγίδα και τους κατά τόπους ισχυρούς ανέμους χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ όλους τους εμπλεκόμενους”, δήλωσε ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν.
Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου Χωρίς προβλήματα από την καταιγίδα ο Δήμος Ιάσμου