Χωρίς αντίπαλο ο Χρήστος Μέτιος

Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε, δείχνει τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο να "παίζει (σχεδόν) χωρίς αντίπαλο", έχοντας απαλλαχθεί από προβλήματα του παρελθόντος.
μετιος 17

Εντείνονται οι διεργασίες στα κόμματα εν όψει των εθνικών εκλογών οι οποίες έρχονται όλο και πιο κοντά μετά την αποστροφή του Πρωθυπουργού οτι αυτές θα διενεργηθούν το 2023 αλλά όχι στο τέλος της τετραετίας όπως διαβεβαίωνε επανειλημμένως μέχρι πρότινος, ωστόσο, συγχρόνως, σε πλήρη εξέλιξη εισέρχονται και οι διεργασίες που αφορούν τις περιφερειακές εκλογές, οι οποίες ποικιλοτρόπως, σχετίζονται, συνδέονται, επηρεάζονται, από τις πρώτες.

Τα κομματικά επιτελεία που είναι επιφορτισμένα με την επιλογή των υποψηφίων τελούν ήδη σε συνεχείς συζητήσεις και αξιολογήσεις, τουλάχιστον όσον αφορά τις Περιφέρειες οι οποίες είναι διεκδικήσιμες. Ειδικά η ΝΔ, περνά από…κόσκινο τους πάντες και τα πάντα.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις, όπως είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου τα πράγματα είναι περισσότερο από ξεκάθαρα και ευνοϊκά για τη γαλάζια παράταξη, όπως επισημαίνει η – με γνώση των τεκταινομένων στο κυβερνών κόμμα – στήλη “Πολιτικός καφές” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, δημοσκόπηση που διενεργήθηκε, δείχνει τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο να “παίζει (σχεδόν) χωρίς αντίπαλο”, έχοντας απαλλαχθεί από προβλήματα του παρελθόντος.

Αξιοσημείωτη, είναι δε, και η επισήμανση, οτι ο Χρ. Μέτιος χαίρει της εκτίμησης του Προέδρου και Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χωρίς αντίπαλο ο Χρήστος Μέτιος

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood