Με πρωτοβουλία του Δήμου Αρριανών και με την πρόθυμη συμβολή γυναικών του Δήμου, κατασκευάστηκαν περί τις 6.000 μάσκες προστασίας προσώπου.

Όλες από γυναίκες της περιοχής, που αφιέρωσαν χρόνο για να τις ράψουν στις μηχανές τους με υλικά που τους προμήθευσε ο Δήμος.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε προμήθεια αντισηπτικών κρεμοσάπουνων, απαραίτητων για τη διασφάλιση της ατομικής υγιεινής και την προστασία του πληθυσμού.

Στη συνέχεια, με τη συμβολή των αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, τα υλικά διανεμήθηκαν σε κάθε οικισμό και σπίτι, με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και στους ηλικιωμένους, μαζί με μια επιστολή του Δημάρχου Ριτβάν Αμέτ, ο οποίος ευχαριστεί τους κατοίκους για τη στάση τους όλο αυτό το διάστημα και την προσπάθειά τους για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων. Όπως τονίζει όμως ο Δήμαρχος, “η προσπάθεια είναι διαρκής και θα πρέπει να συνεχιστεί ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον στόχο μας και να βγούμε από αυτή την υγειονομική κρίση”.

47998123 30 dt 2 3

5242beae 30 dt 2 4