Χειροκροτήθηκαν και στη Δράμα οι μικροί χορευτές του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής

Άξιοι εκπρόσωποι της Κομοτηνής.
7 (6)

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής συμμετείχε στο 16ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε στο Καλαμπάκι της Δράμας και στο οποίο έλαβαν μέρος αποστολές, από Βόλο, Καρδίτσα, Έδεσσα, Κολινδρό Πιερίας, Καβάλα, Σέρρες, Δράμα.

Άξιοι εκπρόσωποι της Θράκης ήταν οι τριάντα μικροί χορευτές (5-12 ετών) του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής που με δύο χορευτικές ομάδες χόρεψαν χορούς της Θράκης και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Χειροκροτήθηκαν και στη Δράμα οι μικροί χορευτές του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής

Από όλους υπογραμμίστηκε η άψογη διοργάνωση του οικοδεσπότη Πολιτιστικού Συλλλόγου Καλαμπακίου, με τον οποίο ο Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής διατηρεί πολύχρονη συνεργασία και ετοιμάζει και νέες δράσεις.

Επόμενα ραντεβού των παιδικών τμημάτων του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής: στο Παιδικό Φεστιβάλ Σαπών, πολιτιστική εξόρμηση στη Γρατινή, και Παιδικό Φεστιβάλ Λευκάδα όπου για μία ακόμη φορά θα εκπροσωπήσει την Κομοτηνή.

Εκπρόσωποι του συλλόγου στις αποστολές των παιδικών τμημάτων θα είναι ο αντιπρόεδρος και χοροδιδάσκαλος των τμημάτων ενηλίκων, Ιωάννης Τζερνικούδης, και η χοροδιδάσκαλος των παιδικών τμημάτων, Σωτηρία Τσακίρη.

Χειροκροτήθηκαν και στη Δράμα οι μικροί χορευτές του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής Χειροκροτήθηκαν και στη Δράμα οι μικροί χορευτές του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής Χειροκροτήθηκαν και στη Δράμα οι μικροί χορευτές του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής Χειροκροτήθηκαν και στη Δράμα οι μικροί χορευτές του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood