Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των “Αγίων Θεοδώρων”

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι" στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής με τη συμμετοχή των ωφελουμένων και τη σύμπραξη της μπάντας της XXI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.
448224849_486273450421669_2396361435396653787_n
Η παράσταση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο χρηματοδότησης από το Υπουργείο Πολιτισμού για τη δημιουργία του Εργαστηρίου Σύγχρονου Χορού του Συλλόγου, με σκοπό μυηθούν οι ωφελούμενοι σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού αναδεικνύοντας την ανάγκη για καθολική προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία σε όλες της μορφές του πολιτισμού.
Η παράσταση περιελάμβανε δύο μέρη. Στο πρώτο, ωφελούμενοι και στρατιωτική ορχήστρα τραγούδησαν και ενθουσίασαν το κοινό με τις φωνές τους. Στο δεύτερο, παρουσίασαν χορευτικό δρώμενο βασισμένο στον σύγχρονο χορό το οποίο αποτελείτο από εννέα μέρη και επετεύχθη με τη συνδρομή φοιτητριών της ρυθμικής γυμναστικής της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Οι χορογραφίες ήταν μία δημιουργία της χορογράφου, Όλιας Μουρουζίδου, σε μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη.
Ο Σύλλογος “Άγιοι Θεόδωροι” ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξή τους και τη συνεργασία, τον Διοικητή της XXI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Απόστολο Καρατόλιο, τον Διοικητή της Στρατιωτικής Μουσικής της Ταξιαρχίας, Εμμανουήλ Αγγελάκη, τον Υποδιοικητή της Ιωάννη Τζατζανά, την Κοσμητόρισσα της Σ.Ε.Φ.Α.Α.|Δ.Π.Θ. Ελένη Δούδα, και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την παραχώρηση του Μεγάρου Μουσικής.
Ακόμη, ευχαριστεί για την παρουσία τους, τον μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελεήμονα, τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Κομοτηνής Γιάννη Κυριαζή, τον υποδιοικητή της XXI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Κωνσταντίνο Γκανίδη, και τους εκπροσώπους του Δ΄ Σώματος Στρατού.
Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων" Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων" Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων" Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων" Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων" Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων" Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων" Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων" Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων" Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων" Χειροκροτήθηκαν, δικαίως, οι ωφελούμενοι των "Αγίων Θεοδώρων"
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood