Πρεμιέρα στα social media, ενόψει της υποψηφιότητάς του με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Γραβάνη «Σύμπραξη Προοπτικής», έκανε ο Χασάν Χασάν, ένα από τα πρόσωπα της νέας γενιάς με θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.

Ο 33χρονος Χασάν Χασάν είναι απόφοιτος του τμήματος μηχανολογίας του ΤΕΙ Καβάλας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην περιβαλλοντική μηχανική και επιστήμη, στον ενεργειακό σχεδιασμό και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Από το 2010 διατηρεί τεχνικό γραφείο και είναι εταίρος της “Addstrategy” η οποία δραστηριοποιείται στον στρατηγικό-επιχειρησιακό σχεδιασμό δημόσιων φορέων και ιδιωτών.

Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου νέων το 2010, ενώ το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Εμείς…η πόλη».

«Με τη «Σύμπραξη Προοπτικής» απευθύνουμε μήνυμα-κάλεσμα στους συμπολίτες μας για κάτι πολύ απλό αλλά σημαντικό. Να συνεργαστούμε, να συμπορευτούμε, να συμπράξουμε, και να προχωρήσουμε μαζί προς έναν κοινό στόχο: Έναν Δήμο με καλύτερες προοπτικές για όλους», δηλώνει στο inkomotini.news.