Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου συμμετείχε σήμερα στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας Θ. Θεοχαρόπουλο και τον γραμματέα Δ. Τζανακόπουλο.

Σε δήλωση του ανέφερε:

«Ένα μεγάλο δημοκρατικό ξέσπασμα της νεολαίας και του λαού μας στη συγκλονιστική συγκέντρωση μπροστά στο Εφετείο Αθηνών έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν να είναι διαρκώς σε εγρήγορση. Ο φασισμός πρέπει να συντριβεί σε όλες του τις εκφάνσεις. Γιατί, πέραν του φασισμού, που ζήσαμε στη υπόθεση δολοφονίας του Φύσσα και σήμερα καταδικάστηκε, υπάρχει ο φασισμός που υφέρπει στην καθημερινότητα μας και δεν γίνεται άμεσα αντιληπτός. Νίκη λοιπόν της Δημοκρατίας σήμερα! Να την κρατήσουμε ψηλά και να τη διαφυλάξουμε!».

5cfa270a vouleftis dimitris xaritou sigkentrosi efeteio athinon katadiki xrisis avgis 2 3dcbe0a7 vouleftis dimitris xaritou sigkentrosi efeteio athinon katadiki xrisis avgis 1 fb572492 vouleftis dimitris xaritou sigkentrosi efeteio athinon katadiki xrisis avgis 3 4fd862d8 vouleftis dimitris xaritou sigkentrosi efeteio athinon katadiki xrisis avgis 4