Χαρίτου: “Απίστευτος εκβιασμός από την κ. Μπακογιάννη”

"Το μήνυμα που έστειλε η κ. Μπακογιάννη δεν απευθύνεται μόνο στους οικονομικά αδύναμους κατοίκους του ορεινού όγκου. Οφείλουν να το λάβουν όλοι στα σοβαρά. Είναι η αλαζονεία της εξουσίας Μητσοτάκη που οφείλουμε να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε".
017cd68c-screenshot-761

Σχολιάζοντας τα όσα είπε σε μουσουλμάνους κατοίκους της ορεινής Ροδόπης η Ντόρα Μπακογιάννη, ο τέως βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου, τονίζει:

“Ήρθε λίγες μόνο ώρες στην ορεινή Ροδόπη με την ιδιότητα της προεδρου της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη. Και δεν χρειάστηκε να πει πολλά. Κατάλαβαν όλοι! Χαρακτήρισε περίπου ως αχάριστους τους κατοίκους, γιατί όπως είπε, ενώ η ίδια έδινε δήθεν μάχες για τα θέματα της μειονότητας, αυτοί δεν ψήφισαν τη ΝΔ αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πίσω από το προσωπείο της αγάπης της για τη μειονότητα, αποκαλύφθηκε το σκληρό πρόσωπο μιας εξουσίας από τα παλιά. Πώς  αλλιώς να εξηγηθεί ο απίστευτος εκβιασμός που ξεστόμισε λέγοντας «αν δεν μας στηρίξετε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα». Πόσο πιο δύσκολα μπορούν άραγε να γίνουν τα πράγματα σε μια περιοχή που ερημώνει από την τεράστια μετανάστευση των νέων, που οι μικροί παραγωγοί και οι κτηνοτρόφοι εγκαταλελειμμένοι παρατούν τη γη και τα ζώα τους αφού δεν μπορούν να έχουν στοιχειώδες εισόδημα! Το μήνυμα που έστειλε η κ. Μπακογιάννη δεν απευθύνεται μόνο στους οικονομικά αδύναμους κατοίκους του ορεινού όγκου. Οφείλουν να το λάβουν όλοι στα σοβαρά. Είναι η αλαζονεία της εξουσίας Μητσοτάκη που οφείλουμε να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood