Ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου και ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης, παραβρέθηκαν σήμερα στις Σάπες στην  υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή επ’ ευκαιρία της έλευσης στην Κομοτηνή της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας “Άξιον Εστί” από το Άγιο Όρος, και στη συνεχεία παρακάθισαν σε γεύμα που παρέθεσε ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Χαρίτου-Αμανατίδης υποδέχτηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις ΣάπεςΝωρίτερα οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είχαν συνάντηση στο δημαρχείο με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους και συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι πολίτες σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές με εκτεταμένες ζώνες φτώχειας και με ανεπαρκή χρηματοδότηση από το κράτος. Ο δήμαρχος παρέδωσε υπόμνημα στους βουλευτές με τα βασικά αιτήματά του ζητώντας τη συνδρομή τους στην προώθηση αυτών στη Βουλή προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των δημοτών.

Χαρίτου-Αμανατίδης υποδέχτηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις ΣάπεςΟι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν συνάντηση και με τον Μουφτή Κομοτηνής Τζιχάτ Χαλήλ με τον οποίο συζήτησαν για τις σοβαρές εξελίξεις στο Μουφτειακό, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ενώ είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν με σαφήνεια τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Χαρίτου-Αμανατίδης υποδέχτηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις ΣάπεςΕξάλλου, νωρίς το πρωί οι δυο βουλευτές είχαν συνάντηση εργασίας στο γραφείο του βουλευτή Ροδόπης στην Κομοτηνή, όπου και συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα που βιώνουν με τραυματικό τρόπο μεγάλα τμήματα της κοινωνίας αλλά και ιδιαίτερα τοπικά θέματα της περιοχής.

Χαρίτου-Αμανατίδης υποδέχτηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις Σάπες