Χαρίστε στο παιδί σας το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του: Στις Πέτρινες Εξοχικές Κατασκηνώσεις Μαρώνειας!

Χαρίστε στο παιδί σας το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του: Στις Πέτρινες Εξοχικές Κατασκηνώσεις Μαρώνειας!
ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ 11

Μέχρι το τέλος του μήνα θα αρχίσουν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για συμμετοχή στις Πέτρινες Εξοχικές Κατασκηνώσεις Μαρώνειας για τους δικαιούχους μέσω ΟΑΕΔ.

Οι Πέτρινες Εξοχικές Κατασκηνώσεις Μαρώνειας προσφέρουν στα παιδιά ένα αξέχαστο καλοκαίρι, με διαμονή, φαγητό, εκδηλώσεις και πολλές δραστηριότητες, σε άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις και σε ένα μοναδικού φυσικού κάλλους περιβάλλον. Πληρούν όλες τις προϋποθέσεις λειτουργίας όσον ότι αφορά τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και το προσωπικό, για την υποδειγματική διαβίωση των παιδιών. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους τα παιδιά απολαμβάνουν ημερησίως πέντε γεύματα, κολυμπούν, συμμετέχουν σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, διδάσκονται μαχητικές τέχνες και παραδοσιακούς χορούς.

Προσφέροντας διέξοδο από την αποξένωση και τα ατομικιστικά ένστικτα που καλλιεργεί ο αστικός τρόπος ζωής όπως τον γνωρίζουν τα περισσότερα παιδιά που γεννιούνται και μεγαλώνουν στις πόλεις, οι Πέτρινες Εξοχικές Κατασκηνώσεις Μαρώνειας, ανοίγουν για ένατη συνεχόμενη καλοκαιρινή σεζόν τις πύλες τους και υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις και αξέχαστες εμπειρίες. Αφ’ ενός δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν κοντά στη φύση που τόσο τους την έχει στερήσει η ζωή στη σύγχρονη πόλη, αφ’ ετέρου την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την παράδοση της περιοχής. Προσφέρουν προστασία, αγάπη, οικογενειακή θαλπωρή, προσωπική γνωριμία και κοινωνικοποίηση, φροντίδα για κάθε παιδί, άμεση επαφή και έγκυρη ενημέρωση γονέων, ποιοτική διατροφή, καθαριότητα.

Παρέχουν ακόμη ποικιλία προγραμμάτων, που περιλαμβάνουν: Αθλητισμό, Εικαστικά, Θέατρο, Μουσική, Παιχνίδια, Χορό, Θάλασσα, Περιπέτεια, Παράδοση.

Η αγάπη και η γνώση για το παιδί, σε συνδυασμό με την πολυετή και εγγυημένη εκπαιδευτική εμπειρία των υπευθύνων, αποτελεί εχέγγυο για μια πετυχημένη κατασκήνωση.

Οι Πέτρινες Kατασκηνώσεις Μαρώνειας λειτουργούν υπό τη διεύθυνση και διαχείριση του ΚΤΕΛ Ροδόπης, και βρίσκονται στη Μαρώνεια Ροδόπης σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, την ομορφιά της φύσης με την αρχαία ιστορία, τα κρυφά μονοπάτια με την απέραντη θέα στο θρακικό πέλαγος. Εκτείνονται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 25 στρεμμάτων, περιστοιχισμένες από πεύκα και πλατάνια, με μόνιμα παραδοσιακά πέτρινα κτίρια, και δυνατότητα φιλοξενίας 120 ατόμων.

Η μεταφορά των παιδιών από και προς την παραλία πραγματοποιείται με υπερσύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ροδόπης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία και της κολύμβησης επιβλέπονται από τους ομαδάρχες και από πτυχιούχο ναυαγοσώστη. Τα παιδιά κατανέμονται σε ομάδες με βάση την ηλικία και το φύλο τους, και κοιμούνται σε απόλυτα ασφαλείς πετρόχτιστους θαλάμους κατά ομάδα, μαζί με τον ομαδάρχη ή την ομαδάρχισσά τους. Τα στελέχη της κατασκήνωσης παρακολουθούν και φροντίζουν προσωπικά το κάθε παιδί και επικοινωνούν ΑΜΕΣΑ με τους γονείς του σε κάθε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κοιτώνες, κουζίνα, τραπεζαρία, αναψυκτήριο,  γήπεδα, παιδική χαρά, συνεδριακό κέντρο και ιατρείο.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood