Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παυλίδης: “Στόχος μου να συνδράμω στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και της γενικότερης εικόνας της πόλης μας που μεγαλώσαμε και αγαπάμε”

"Ζητώ με σεμνότητα και ταπεινότητα από όλους τους συμπολίτες μας να μας στηρίξουν με την ψήφο τους, και σας υπόσχομαι προσωπικά ότι θα βρίσκομαι δίπλα τους σε κάθε περίπτωση, χωρίς μεγαλοστομίες και ανέξοδες υποσχέσεις". 
pavlidis_card 1 (3)

Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παυλίδης, γνωστός, μάχιμος και πετυχημένος δικηγόρος της Κομοτηνής, κατέρχεται για πρώτη φορά στον στίβο της αυτοδιοίκησης, θέτοντας υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου με την παράταξη “Κομοτηνή Δυνατά” του υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Γραβάνη.

Στις ερωτήσεις μας, απάντησε:

 • Κύριε Παυλίδη, θέτετε υποψηφιότητα για πρώτη φορά. Τι ήταν αυτό που σας ώθησε;

Ναι, πράγματι, θέτω για πρώτη φορά  υποψηφιότητα, στον Δήμο Κομοτηνής, διότι κατ΄ αρχήν θεωρώ πως στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη να συμμετέχει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο μέσα από αυτές τις διαδικασίες, και όχι από την ασφάλεια του σπιτιού του και την εύκολη εξ αποστάσεως κριτική του πληκτρολογίου, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις μέρες μας. Επίσης, θεωρώ, πως, από τη μακροχρόνια επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική μου διαδρομή, έχω τη γνώση και την εμπειρία να συνδράμω στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού μας, “ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ”, με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και της γενικότερης εικόνας της πόλης μας που μεγαλώσαμε και αγαπάμε.         

 • Για ποιους λόγους πιστεύετε ότι πρέπει οι συμπολίτες μας να στηρίξουν τον συνδυασμό σας, “ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ” και τον επικεφαλής του;

Ο συνδυασμός μας ήταν ο πρώτος που κατέθεσε ένα πλήρες και ρεαλιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει οκτώ άξονες τους οποίους αναφέρω επιγραμματικά:

 1. Περιβάλλον-Πράσινος Δήμος
 2. Κοινωνική Πολιτική-Υγεία
 3. Τοπική Οικονομία & Ανάπτυξη
 4. Παιδεία-Πολιτισμός-Αθλητισμός
 5. Ποιότητα Ζωής-Αστική Ασφάλεια & Πολιτική Προστασία
 6. Πολιτικές Ευκαιριών για Νέους
 7. Ψηφιακός Δήμος
 8. Χρηστή Διοίκηση & Διαβούλευση-Συμμετοχή των Δημοτών

Το πρόγραμμά μας τέθηκε εξ αρχής στη διάθεση κάθε συμπολίτη μας να το διαβάσει και να πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Κάθε πρόγραμμα, όμως, όσο καλό και να είναι, χρειάζεται τους κατάλληλους ανθρώπους να το υλοποιήσουν. Εγώ προσωπικά αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού μας, Αντώνη Γραβάνη, προκειμένου να κατέλθω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, διότι βλέπω στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο με όραμα, φιλοδοξίες, και κυρίως όρεξη για δουλειά, και είμαι βέβαιος ότι και με τη δική μας βοήθεια θα γίνει ένας καλός και πετυχημένος Δήμαρχος για το καλό όλων των συμπολιτών μας και της εικόνας της πόλης μας που δεν είναι και η καλύτερη.

 • Θεωρείτε ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου και ο Δήμαρχος κ. Γκαράνης έχουν ευθύνη για την κακή εικόνα της πόλης που αναφέρατε;

Κάθε συνδυασμός και ο επικεφαλής του κρίνονται από τους πολίτες για το έργο τους, όπως θα κριθεί και ο δικός μας συνδυασμός στην περίπτωση που μας επιλέξουν οι συμπολίτες μας. Θεωρώ ότι η διοίκηση του νυν Δημάρχου κ. Γκαράνη έχει αποτύχει σε πολλούς τομείς, τους οποίους ανέπτυξε αναλυτικά στον Τύπο και στα μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής μας, Αντώνης Γραβάνης. Αυτό που βλέπω εγώ προσωπικά, είναι μια διοίκηση κουρασμένη, με τους ίδιους ανθρώπους στις ίδιες θέσεις εδώ και χρόνια, χωρίς να μπορεί να παράξει έργο, και είμαι βέβαιος ότι τα ίδια θα συμβούν και στην επόμενή τους θητεία. Για τον λόγο αυτό ζητώ με σεμνότητα και ταπεινότητα από όλους τους συμπολίτες μας να μας στηρίξουν με την ψήφο τους, και σας υπόσχομαι προσωπικά ότι θα βρίσκομαι δίπλα τους σε κάθε περίπτωση, χωρίς μεγαλοστομίες και ανέξοδες υποσχέσεις

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παυλίδης: "Στόχος μου να συνδράμω στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και της γενικότερης εικόνας της πόλης μας που μεγαλώσαμε και αγαπάμε" Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παυλίδης: "Στόχος μου να συνδράμω στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και της γενικότερης εικόνας της πόλης μας που μεγαλώσαμε και αγαπάμε"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood