Χάλκινο διεθνές βραβείο για την Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης

Η ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ-ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ για άλλη μια φορά πρωτοπορεί αφού είναι η πρώτη επιχείρηση παραγωγής οινοπνευματωδών ποτών στην Ελλάδα που αξιολογείται και διακρίνεται από την EcoVadis.
image012

H ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ-ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. απέσπασε χάλκινο βραβείο για τις επιχειρηματικές της πρακτικές στη βιώσιμη ανάπτυξη από την EcoVadis, έναν από τους πιο μεγάλους και πλέον αξιόπιστους παγκόσμιους φορείς αξιολόγησης της εταιρικής βιωσιμότητας.

Η EcoVadis ιδρύθηκε το 2007 και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία αξιολόγησης περιβαλλοντικής, κοινωνικής και εταιρικής διακυβέρνησης (ESG) στον κόσμο με περισσότερες από 85.000 επιχειρήσεις σε 160 χώρες.

Η μεθοδολογία της EcoVadis βασίζεται σε διεθνή πρότυπα βιωσιμότητας, όπως η Πρωτοβουλία Παγκόσμιας Αναφοράς, το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών, και το διεθνές πρότυπο ISO 26000, καλύπτοντας 200 κατηγορίες εταιρειών και περισσότερες από 160 χώρες.

Με βάση τα πρότυπα που εξετάζει η EcoVadis, η απόδοση μετράται σε 21 δείκτες σε 4 πυλώνες:

  • στην Περιβαλλοντική Ευθύνη,
  • στις Βιώσιμες Προμήθειες,
  • στον Σεβασμό στα Εργασιακά και Ανθρώπινα Δικαιώματα, και
  • στην Hθική και στα Εταιρικά Πρότυπα.

Η ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ-ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. αξιολογείται για πρώτη φορά από την Eco Vadis και κατατάσσεται με την αξιολόγηση που έλαβε στο 43% των επιχειρήσεων παγκοσμίως με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Η ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ-ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ για άλλη μια φορά πρωτοπορεί αφού είναι η πρώτη επιχείρηση παραγωγής οινοπνευματωδών ποτών στην Ελλάδα που αξιολογείται και διακρίνεται από την EcoVadis.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το χάλκινο βραβείο από την EcoVadis στην παρθενική μας αξιολόγηση. Η εστίασή μας στον σχεδιασμό βιώσιμων πρακτικών βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της εταιρίας μας. Στόχος μας είναι η επίτευξη μίας βαθμολογίας που θα μας χαρίσει το χρυσό βραβείο και στοχεύουμε να είμαστε οι καλύτεροι στην εφαρμογή των αρχών βιωσιμότητας στον κλάδο μας. Ήδη προβαίνουμε σε διορθωτικές ενέργειες και βελτιώσεις ώστε να κατακτήσουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας της Κομοτηνής, Φωκίων Μπακιρτζής

Χάλκινο διεθνές βραβείο για την Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood