Πότε χτίστηκε ο Πύργος του Ρολογιού της Κομοτηνής;

«wIn Komotini», είναι ο διακριτικός τίτλος της σειράς διαγωνισμών γνώσεων που θα φιλοξενούνται εφεξής, περιοδικά, στον ιστότοπο του inkomotini.gr, και θα δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες του, εκτός από το να κερδίζουν αξιόλογα δώρα, προσφορά τοπικών επιχειρήσεων και καταστημάτων, να γνωρίζουν ή να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους γύρω από την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό και το κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Η διαδικασία συμμετοχής στους διαγωνισμούς «wIn Komotini» είναι απλή: Σε κάθε δημοσίευση διαγωνισμού θα τίθεται μία ερώτηση γνώσεως με τοπικό περιεχόμενο, ενώ θα περιγράφονται η φύση και η αξία του δώρου που θα κερδίζει ο νικητής. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πάρουν μέρος απαντώντας με σχόλιο κάτω από κάθε ανάρτηση του διαγωνισμού στο facebook – και αποκλειστικά στη σελίδα In Komotini News. Στο τέλος κάθε εβδομάδας θα προκύπτει μετά από κλήρωση μεταξύ όσων απάντησαν σωστά στην ερώτηση ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα λαμβάνει το αντίστοιχο δώρο.

Η αρχή γίνεται σήμερα, Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, με την ταυτόχρονη εκκίνηση τριών διαφορετικών διαγωνισμών «wIn Komotini», η διάρκεια των οποίων θα είναι έως το επόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

Στον διαγωνισμό της παρούσας δημοσίευσης «wIn Komotini #2», η ερώτηση στην οποία καλείστε να απαντήσετε, είναι: Πότε χτίστηκε ο Πύργος του Ρολογιού της Κομοτηνής;

Ο νικητής του διαγωνισμού «wIn Komotini #2» θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τα γευστικά παραδοσιακά προϊόντα του Εργαστηρίου «Φρουτοπία», με μια δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ.

Αναζητείστε τους διαγωνισμούς «wIn Komotini #1» και «wIn Komotini #3» στη σελίδα μας In Komotini News στο facebook, πάρτε μέρος, και ίσως να είστε εσείς που θα κερδίσετε τα αντίστοιχα δώρα.