Ο Δήμος Κομοτηνής και η Αντιδημαρχία Τουρισμού μαζί με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Κέντρο Νεολαίας & Εθελοντισμού του Δήμου, “Exagono”, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής, και την Κοιν.Σ.Επ. Θράκης “Κίνητρο” διοργανώνουν με την υποστήριξη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, διήμερο υποδοχής φοιτητών. Στο πλευρό τους στέκονται και συμμετέχουν φορείς του Δήμου Κομοτηνής, σύλλογοι, οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες και η Κοινότητα Νέων Κομοτηνής.

Στο καλωσόρισμα των φοιτητών είναι καλεσμένη όλη η πόλη, ειδικά οι νέοι, που συνδιαμόρφωσαν το πρόγραμμα με μουσική, εικαστικά δρώμενα, χορό, θέατρο και δράσεις εθελοντισμού.

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου, το πάρκο της Αγίας Παρασκευής, η κεντρική Πλατεία Ειρήνης, η Πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου, και το Τσανάκλειο Μέγαρο, φιλοξενούν σειρά εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα αναπτύσσονται δράσεις στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου “Περπατώ” και στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής.

“Ο Δήμος Κομοτηνής καλωσορίζει τους νέους φοιτητές και προσκαλεί όλους τους δημότες να γίνουν συνοδοιπόροι και να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν την ιστορία, την κουλτούρα, τα αρώματα της πόλης”, σημειώνει ο Δήμαρχος, Γιάννης Γκαράνης.WellΚΟΜ πρωτοετών φοιτητών από τον Δήμο Κομοτηνής με KOZA MOSTRA και διήμερο εκδηλώσεων

WellΚΟΜ πρωτοετών φοιτητών από τον Δήμο Κομοτηνής με KOZA MOSTRA και διήμερο εκδηλώσεων WellΚΟΜ πρωτοετών φοιτητών από τον Δήμο Κομοτηνής με KOZA MOSTRA και διήμερο εκδηλώσεων WellΚΟΜ πρωτοετών φοιτητών από τον Δήμο Κομοτηνής με KOZA MOSTRA και διήμερο εκδηλώσεων WellΚΟΜ πρωτοετών φοιτητών από τον Δήμο Κομοτηνής με KOZA MOSTRA και διήμερο εκδηλώσεων