“Βροχή” οι καταγγελίες για εγκατάλειψη της παραλίας Ιμέρου

Η αντιπολίτευση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών ζητά την παρέμβαση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.
Screenshot_1540
Γράφαμε στις 18 Ιουνίου για την παρατημένη από τη δημοτική αρχή Ιωάννου παραλία Ιμέρου, μετά από καταγγελίες κατοίκων και επισκεπτών, αλλά όπως φαίνεται δεν ιδρώνει το αυτί της διοίκησης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.
Κι αυτό, διότι σύμφωνα με νέες καταγγελίες, η κατάσταση παραμένει…ίδια και χειρότερη!
Ως εκ τούτου, σε δημόσια παρέμβασή τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Γιάννης Κυριαζίδης, Μιχάλης Σαπουντζής και Γιώργος Κυριαζίδης, αναφέρουν:
“Σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής μας, επισκεφθήκαμε την παραλία Ιμέρου. Η κατάσταση τραγική. Οι ελάχιστοι λουόμενοι προσπαθούν να διασχίσουν βουνά από φύκια για να κολυμπήσουν, χόρτα άκοπα, ντουζιέρες σπασμένες… Θλίψη κυριεύει όλους εμάς που μεγαλώσαμε και περάσαμε τα πρώτα χρόνια μας στην ακμάζουσα τότε παραλία Ιμέρου. Ο κ. Ιωάννου και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι επέλεξαν να μην ασχοληθούν με τον Ίμερο”.
Ζητείται βοήθεια-παρέμβαση της Περιφέρειας
Τούτων δοθέντων, μάλιστα, ζητούν τη βοήθεια της Περιφέρειας ΑΜ-Θ: “Στο σημείο που φτάσαμε, στην καρδιά του καλοκαιριού, πλέον μία λύση υπάρχει. Απευθυνόμαστε στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, προσωπικά στους Αντιπεριφερειάρχες, κ.κ. Ταπατζά και Ευκαρπίδη, και τους καλούμε να λάβουν πρωτοβουλία και άμεσα να ασχοληθούν με την παραλία Ιμέρου στέλνοντας μηχανήματα, προσωπικό ή ότι άλλο κρίνουν απαραίτητο. Η απαξίωση του Ιμέρου δεν μπορεί να συνεχιστεί“.
"Βροχή" οι καταγγελίες για εγκατάλειψη της παραλίας Ιμέρου
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood