Για «τη μεγάλη της προσφορά στην ανάπτυξη των Θυγατέρων της Πηνελόπης στην Ελλάδα», βραβεύτηκε η Κομοτηναία Liaison της Hellas District της Οργάνωσης, Μαρία Σοφιανού-Τζαμπάζη.

Η τιμή στη δραστήρια συμπολίτισσά μας αποδόθηκε κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού Gala που πραγματοποίησε το Chapter ΥΠΑΤΙΑ D.443 των Daughters of Penelope, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα, όπου στην κατάμεστη από εξέχουσες προσωπικότητες αίθουσα “Τερψιχόρη”, αναγνωρίστηκε η σημαντική συνεισφορά τεσσάρων γυναικών στον χώρο που η καθεμιά δραστηριοποιείται, και συγκεκριμένα:

  • της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα.
  • της πετυχημένης επιχειρηματία στον Τουρισμό και στη Ναυτιλία, Δανάης Μπεζαντάκου.
  • της Liaison των Daughters Of Penelope, Μαρίας Σοφιανού, για την ανάπτυξη των Daughters Of Penelope στην Ελλάδα.
  • της Προέδρου της ΕΣΗΕΑ Μαρίας Αντωνιάδου. 
a45708ef vravefsi sofianou 3Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Αντικυβερνήτης του District 25 Κ. Βαρσάμης, ο τ. Ύπατος Κυβερνήτης Ν. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος Ελληνισμού Π. Μαραβέλιας, η μητέρα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, Νάντια Λαμπρινιάδη, και τα μέλη της Αhepa και των Daughters Of Penelope.
Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης Κομοτηνής “Νηρηίδες”, σε συγχαρητήριο μήνυμά τους αναφέρουν: «Συγχαρητήρια, μας κάνεις πάντα περήφανες!».

PHOTO GALLERY

e0681262 vravefsi sofianou 1
Η κ. Σοφιανού με την Πρόεδρο του τμήματος ΥΠΑΤΙΑΣ κ. Αθηνά Ποζιού, και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.
5af46363 vravefsi sofianou 2
Η κ. Σοφιανού με τον Αντικυβερνήτη ΑΧΕΠΑ Ελλάδος Κώστα Βαρσάμη, την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, τον Πρόεδρο Ελληνισμού ΑΧΕΠΑ Ελλάδος και εκδότη Παντελή Μαραβέλια, και τη μητέρα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, κ. Νάντια Λαμπρινιάδη.
2775ce3f vravefsi sofianou 5
Ο Αντικυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ελλάδος Κώστας Βαρσάμης, με την Πρόεδρο του τμήματος ΥΠΑΤΙΑΣ κ. Αθηνά Ποζιού, και τον π. Πρόεδρο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής, Γιάννη Τζαμπάζη.

a45708ef vravefsi sofianou 3 be41db85 vravefsi sofianou 4 a3dafa61 vravefsi sofianou 6 733bca70 vravefsi sofianou 7 2b9f6cb9 vravefsi sofianou 8 bf1e9d79 vravefsi sofianou 9