Συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Οι δύο δράστες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν σε κατάστημα σε χωριό της Δράμας όπου πραγματοποίησαν συναλλαγή χρησιμοποιώντας ένα παραχαραγμένο χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Μετά από σχετική καταγγελία οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και να συλλάβουν τους δύο δράστες στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, όπου μετέβησαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα μας.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν δεκαεννέα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, και το χρηματικό ποσό των 455 ευρώ.

Συνολικά κατασχέθηκαν είκοσι παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, το χρηματικό ποσό των 455 ευρώ και το παραπάνω όχημα.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει το αδίκημα της παραχάραξης σε βάρος ενός ακόμη 20χρονου αλλοδαπού, συνεργού των δύο συλληφθέντων, ο οποίος αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.