Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου απειλείται με εκτέλεση από το τουρκικό παρακράτος

Παρέμβαση Ανδρέα Λοβέρδου.
J

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Το 2019 είχαμε μετ’επιτάσεως επισημάνει ότι “η θρακιώτικη κοινωνία, λοιπόν, βρίσκεται σε μία περιδίνηση και βάλλεται πανταχόθεν στα πλαίσια ενός ιδιότυπου υβριδικού πολέμου , οι σχεδιαστές του οποίου έχουν στοχοποιήσει την όποια ηγεσία διαθέτει ο τόπος απαξιώνοντας ή και εξουδετερώνοντας ηθικά ή οικονομικά όποιον τολμήσει να αντιδράσει στους σχεδιασμούς εγχωρίων ή/και εξωχωρίων κέντρων εξουσίας.”

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022ο βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Ιλχάν Αχμέτ (ΚΙΝΑΛ) βουλευτή απειλήθηκε με (συμβολική, πραγματική, εικονική 😉 εκτέλεση από το τουρκικό παρακράτος με μία σειρά διαδικτυακών δημοσιευμάτων αλλά και με μία συμβολική νεκρολογία.

Αφορμή στάθηκε μία συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής Ο ΧΡΟΝΟΣ μέσω της οποίας ζήτησε να μην ασχολείται ο Πρόξενος της Τουρκίας με τα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα της Μειονότητας.

Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου απειλείται με εκτέλεση από το τουρκικό παρακράτος

Μετά από μια αλληλουχία γεγονότων που ακουμπούν στην δραστηριοτητα του Τούρκου Προξένου ένα ιδιότυπο διαδικτυακό προαναγγελτήριο θανατικής καταδίκης δημοσιεύθηκε από τον λογαριασμό χρήστη στην Τουρκία ενώ ακολούθησαν δημοσιεύματα στον τουρκόφωνο τύπο της Μειονότητας με απαξιωτικό χαρακτήρα για τον κ. Ιλχάν Αχμέτ (ΚΙΝ.ΑΛ).

Την κεφαλική (θανατική) ποινή για τα “επτά αμαρτήματα του Ιλχάν Αχμέτ” μας γνωστοποίησε ένα δημόσιο πρόσωπο, άμεσα συνδεόμενο με το πααρεντογανικό καθεστώς, ο Φερρουχ Οζκάν με τον οποίον έχουμε ασχοληθεί εκτενέστατα στο παρελθόν, και σίγουρα δεν πρόκειται για μία απλή συγκυρία.

Έγραψε ,λοιπόν, ο Φερρούχ Οζκάν:

Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου απειλείται με εκτέλεση από το τουρκικό παρακράτος
İlhan Ahmet’in siyasi hayatında Allah’tan rahmet diliyoruz Batı Trakya Türkleri İlhan Ahmet’in kalemini kırdı. Bundan sonraki hayatında yaptığın hataları görmen kadar sağlıklı bir hayat diliyoruz.
Ευχόμαστε το έλεος του Θεού στην πολιτική ζωή του Ιλχάν Αχμέτ Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έσπασαν την πένα του Ιλχάν Αχμέτ. Σας ευχόμαστε μια ζωή τόσο υγιή όσο βλέποντας τα λάθη που κάνατε στην επόμενη ζωή σας.

Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου απειλείται με εκτέλεση από το τουρκικό παρακράτοςΤο δε σπασμένο μολύβι στο τέλος του εικονιδίου συνδέεται με μία παλιά αποικιοκρατική εθιμική πρακτική (που το συναντά κανείς μέχρι τις μέρες μας ) οι δικαστές να σπάνε την πέννα, το μολύβι αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής.

Τον συμβολισμό του σπασμένου μολυβιού τον συναντούμε και στην λαϊκή τέχνη της Τουρκίας.

Είναι η δεύτερη φορά που το ισλαμοφασιστικό παραερντογανικό σύστημα απειλεί την ζωή όλων όσοι δεν υποκύπτουν στα προστάγματα της Υψηλής Προξενικής Πύλης της οδού Ιώνων .

Είχαμε επισημάνει προσφάτως την ενδομειονοτική αναδιάταξη δυνάμεων ως μία δυναμική παράμετρο που συμβάλλει σε ό,τι χαρακτηρίσαμε εξ’αρχής ως “πραξικόπημα” και “εξ-Ερντογανισμό” της Θράκης με το “πολιτικό ισλάμ” να καταλαμβάνει σταδιακά κυρίαρχο ρόλο τόσο στην καθημερινότητα όσο και την θεσμική παρουσία της μειονότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για της κοινωνική συνοχή της Μειονότητας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία αντίδραση ή ανακοίνωση από την πλευρά του βουλευτή, την ΕΛ.ΑΣ. και την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την Ελληνική Βουλή, το ΚΙΝ.ΑΛ. το ΥΠ.ΕΞ.

Η Ελλάδα είναι εδώ ή ακόμα πετάει αετό;

πηγή: komotinipress.gr

Πάντως, το μεσημέρι σήμερα, με ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος διεμήνυσε:
“Κανείς δεν θα πειράξει τον Βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ! Τα πλοκάμια του τουρκικού παρακράτους απείλησαν με αναρτήσεις και δημοσιεύματα τη ζωή του Έλληνα Βουλευτή.
Δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν. Είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου και συντρόφου μας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood