Ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής “Ροδόπη” και οι Εκδόσεις “Κλειδάριθμος ” παρουσιάζουν το βιβλίο της ψυχολόγου και συγγραφέως Τένιας Μακρή “Τι θα κάνω μ’ εσένα μαμά…”.

Την εκδήλωση συντονίζει η φιλόλογος Ρένα Σαμαρά-Μάινα.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην ημιυπόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του καφέ “Λέσχη Κομοτηναίων”.

vivlioparousiasi tenias makriΛίγα λόγια για το βιβλίο: Ενοχή, τρυφερότητα, θυμό, αγάπη. Κανείς άλλος εκτός από τη μητέρα μας δεν μπορεί να μας προκαλέσει όλα αυτά τα συναισθήματα ταυτόχρονα – γι’ αυτό και η σχέση μας μαζί της είναι ένας πραγματικός γρίφος που συχνά δυσκολεύει τη ζωή μας. Μπορούμε αλήθεια ως ενήλικες να λύσουμε αυτόν τον γρίφο και να αποκαταστήσουμε την εικόνα της μητέρας μας έτσι όπως είναι, και όχι όπως την είχαμε σχηματίσει μέσα μας ως παιδιά; Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια τραύματα μας δημιούργησε η συμπεριφορά της και να έχουμε μια θεραπευτική επικοινωνία μαζί της; Μέσα από τις αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο, η Τένια Μακρή προτείνει δέκα βήματα που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τη σχέση με τη μητέρα σας σε μια νέα πολύτιμη διάσταση. Θα την κατανοήσετε, θα τη συγχωρήσετε ίσως, και τελικά θα συμφιλιωθείτε και μ’ εκείνη και με τον εαυτό σας – κάτι που είναι κυριολεκτικά ανεκτίμητο.