Σαφές μήνυμα με την ισχυρή του πεποίθηση οτι το 2019 μπορεί να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προκειμένου ο τόπος να βγει από τη θέση του ουραγού και να πορευτεί στη νέα εποχή με αέρα αναγέννησης, στέλνει στους πολίτες της ΑΜ-Θ μαζί με τις εορταστικές ευχές του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

“Αγαπητές φίλες και φίλοι, πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μαζί με τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές μου για υγεία και δημιουργικότητα στη Νέα Χρονιά που ξημερώνει, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, το κοινό μας όραμα, για αλλαγή ρότας της πραγματικότητας στη Περιφέρεια ΑΜ-Θ! Με την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση», με ένα επιτελείο δυναμικών στελεχών και με τη δική σας στήριξη, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα βγάλουν την Περιφέρειά μας από την θέση του ουραγού και θα της δώσουν αέρα αναγέννησης.

Θα είμαστε κοντά στα προβλήματα, μέσα στην δράση, μπροστά στην διεκδίκηση. Δεν θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Πέρα από το όραμά μας, έχουμε σχέδιο δράσης και στρατηγική για την ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με ανθρώπινο κοινωνικό πρόσωπο και με προοπτική ώστε το μειονέκτημα του σήμερα, να γίνει πλεονέκτημα στο εγγύς μέλλον. Η Νέα Χρόνια σηματοδοτεί ένα Νέο Ξεκίνημα. Το πιστεύουμε! Με αυτή την προοπτική, σας θέλουμε μαζί μας, δίπλα μας, όλοι μαζί να κάνουμε πράξη αυτά που πιστεύουμε. Σε μια Περιφερειακή Σύνθεση ανθρώπων, δυνάμεων, απόψεων και δράσης… Καλή Χρονιά…”.