Με σαρκασμό, και μέσα σε ελάχιστα μόνο δευτερόλεπτα, ανέδειξε με παραστατικότατο τρόπο τα ανυπέρβλητα πολλές φορές εμπόδια που συναντούν στις μετακινήσεις τους ενός των πόλεων τα άτομα με αμαξίδιο, ο Αλεξανδρουπολίτης παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Δημήτρης Καρυπίδης.

Κινούμενος σε κάποιο πεζοδρόμιο της Αθήνας, βρέθηκε μπροστά σε ένα καγκελοειδές σταθερό εμπόδιο που του έφραζε τη διαδρομή.

Γνωστός ωστόσο για το χιούμορ του αλλά και για το οτι…τίποτα γενικώς δεν τον σταματά, προσπέλασε με τον τρόπο του το άχαρο σίδερο και συνέχισε την πορεία του.

#disability #havefun #LiD #livingindiability #lovemylife #ostegenesisimperfecta #inspiration #nolimits #fun #life#live #athens #friends #happy #memories #moments #wheelchair#optimus2 #meyra

Το βίντεο ανέβασε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook με τίτλο “όταν δεν έχεις άλλον τρόπο να περάσεις”, με στόχο τι άλλο; Να αναδείξει ένα αυτονόητο ζητούμενο της ανθρώπινης (;) κοινωνίας μας…

Συγχαρητήρια Δημήτρη για τους προσωπικούς σου αγώνες στη ζωή και στον αθλητισμό, ευχαριστούμε για τις διακρίσεις σου με τα χρώματα της Ελλάδας· σε θαυμάζουμε και σε αγαπάμε και σε περιμένουμε και στην Κομοτηνή!