Απροκάλυπτα πλέον, και χρησιμοποιώντας συνειδητά εμφατική φρασεολογία, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκαλύπτει τις δεδομένες προθέσεις του αναφορικά με τα εργασιακά θέματα.

Σε συνομιλία που είχε με επιχειρηματίες στην Κω, και απαντώντας στην απαίτηση που μετ’ επιτάσεως εξέφρασε επιχειρηματίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοαναγορεύτηκε ανενδοίαστα ως έτοιμος για δράση…οδοστρωτήρας!   

“Εφταήμερο εργασίας. Όχι ο εκβιασμός που γίνεται από τους ελέγχους. Όχι εξαήμερο, εφταήμερο! Απαιτούμε να γίνει πιο εύκολο, πιο ευέλικτο το θέμα των επτά ημερών. Όχι να επικρέμεται η σπάθη των προστίμων”, ζητά επιτακτικά ο επιχειρηματίας.

Θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα. Δεν πρέπει να μπλέξουμε στα χωράφια των εργαζόμενων και των επιχειρηματιών οι οποίοι έχουν συμφωνήσει τι είναι καλό για τους ίδιους”, απαντά με σιγουριά ο πρόεδρος της ΝΔ.

“Θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης και δεν το κρύβει”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ταυτόχρονα: “Αυτή είναι η δέσμευση Μητσοτάκη προς τους εργαζόμενους: ότι θα επικρατήσει η εργασιακή ζούγκλα, η κατάργηση του οκτάωρου και του πενθήμερου, οι κακοπληρωμένες δουλειές χωρίς κανένα δικαίωμα, και ότι οι μνημονιακές πολιτικές της εργασιακής απορρύθμισης θα επιστρέψουν! Ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε η νεολαία θα το επιτρέψουν αυτό!”.

Δείτε το βίντεο: