(ΒΙΝΤΕΟ) Συνέντευξη Χαρίτση στο Open για εκλογές, καθαρίστριες, Στουρνάρα

(ΒΙΝΤΕΟ) Συνέντευξη Χαρίτση στο Open για εκλογές, καθαρίστριες, Στουρνάρα.
ΧΑΡΙΤΣΗΣ OPEN

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό “Open Beyond TV” και τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Στα κυριότερα σημεία της συνέντευξης ο κ. Χαρίτσης τόνισε:

Για τις επικείμενες εκλογές
Η διοργάνωσή των εκλογών είναι συλλογική προσπάθεια, συμμετέχουν υπηρεσίες και στελέχη του Δημοσίου από πολλά υπουργεία, τις δικαστικές αρχές και τον Άρειο Πάγο. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο αυτής της δουλειάς. Περνάμε σε μία νέα πιο ψηφιοποιημένη φάση σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση και η τεχνολογική δουλειά που έχει γίνει δεν έχει να κάνει μόνο με την ταχύτητα, αλλά και την αξιοπιστία του αποτελέσματος που θα ανακοινωθεί.

Για τις επιθέσεις σε προεκλογικές εκδηλώσεις υποψηφίων
Τέτοια γεγονότα είναι απολύτως καταδικαστέα και αυτό εκφράζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Δεν έχει σημασία σε ποιου κόμματος εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν, θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε κόμμα. Δεν πρέπει ωστόσο να δημιουργείται κλίμα κινδυνολογίας και αυξημένης ανησυχίας, οι διωκτικές αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους και θα αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους.

Για τις σχολικές καθαρίστριες
Στη σημερινή σύσκεψη με τις εκπροσώπους από πρωτοβάθμια σωματεία και συλλόγους καθαριστριών σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει μία σειρά από μέτρα για τη βελτίωση των εργασιακών τους συνθηκών. Είμαστε αποφασισμένοι να αποκαταστήσουμε τις αδικίες που υπέστησαν ολόκληρες κατηγορίες εργαζομένων, όχι μόνο μέσα στην κρίση αλλά και πριν, από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Για τις δηλώσεις του Διοικητή της ΤτΕ
Στον κ. Στουρνάρα απάντησε πολύ εύστοχα ο υπουργός οικονομικών, όταν του είπε ότι μάλλον διάβαζε άλλους προϋπολογισμούς, προϋπολογισμούς τότε που ήταν ο ίδιος Υπουργός Οικονομικών. Η Κυβέρνηση αξιοποιεί τον δημοσιονομικό χώρο που δημιούργησε και φέρνει μέτρα υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας. Μέτρα πλήρως κοστολογημένα και μόνιμα τα οποία εγγράφονται στον Κρατικό προϋπολογισμό. Αυτή είναι η διαφορά με την περίοδο που ο κύριος Στουρνάρας ήταν Υπουργός Οικονομικών, όταν αντί να έχουμε μέτρα ελάφρυνσης, είχαμε μέτρα δημοσιονομικού περιορισμού, τα οποία πλήρωσε τελικά η κοινωνία.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood