(ΒΙΝΤΕΟ) Κώστας Κατσιμίγας για αντιπλημμυρική θωράκιση Έβρου: “Η αποκατάσταση των αναχωμάτων θα γίνεται με αργιλικό πυρήνα και όχι με φερτά υλικά”

"Τον Έβρο τον ξέρω καλά".
ΚΑΤΣΙΜΙΓΑΣ

«Δεσμεύομαι ότι η αποκατάσταση των αναχωμάτων θα γίνεται πλέον με αργιλικό πυρήνα και όχι με φερτά υλικά», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Κώστας Κατσιμίγας, αναφερόμενος στην αναγκαία αντιπλημμυρική θωράκιση του Έβρου, κατά την πρόσφατη ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Κατσιμίγας έδωσε μεγάλη έμφαση στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων που ανακύπτουν από τον ποταμό Έβρο, υπογραμμίζοντας: «Θα προσπαθήσουμε – και θα το πετύχουμε, να είστε σίγουροι, να επιλύσουμε το πρόβλημα των αρμοδιοτήτων για την αντιπλημμυρική προστασία του τόπου».

(ΒΙΝΤΕΟ) Κώστας Κατσιμίγας για αντιπλημμυρική θωράκιση Έβρου: "Η αποκατάσταση των αναχωμάτων θα γίνεται με αργιλικό πυρήνα και όχι με φερτά υλικά"Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στις παρεμβάσεις που έγιναν τις προηγούμενες δεκαετίες και στο δαιδαλώδες πλαίσιο των αρμοδιοτήτων, σημείωσε: «Πολλοί θυμούνται ότι προσωπικά έδωσα μάχες την περίοδο που ήμουν Εκτελεστικός Γραμματέας. Τον Έβρο τον ξέρω καλά και πρέπει να έχετε υπ’ όψη σας ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν καλά το ποτάμι και τι συμβαίνει με αυτό».

Επικαλούμενος μάλιστα και τους ειδήμονες περί τα κατασκευαστικά, μηχανικούς, επισήμανε: «Εγώ δεσμεύομαι για ένα πράγμα – οι συνάδελφοί μου μηχανικοί θα το καταλάβουν: ότι η αποκατάσταση των αναχωμάτων θα γίνεται πλέον με αργιλικό πυρήνα και όχι με φερτά υλικά. Τα φερτά είναι για την προσωρινή αποκατάσταση μέχρι την επόμενη πλημμύρα. Τα αναχώματα που σπάνε, είτε με τεχνητή κατάκλιση, είτε με φυσικό τρόπο, θα ανακατασκευάζονται με αργιλικό πυρήνα».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood