Προκλητικά…ειλικρινής, εμφανίστηκε ο Χριστόδουλος Τοψίδης στο debate των υποψηφίων περιφερειαρχών που διοργάνωσε τη Δευτέρα το Ena Channel.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, στενός συνεργάτης του και υποψήφιος με τον συνδυασμό του, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, όρισε έτερο υποψήφιο της «Περιφερειακής Σύνθεσης» ως κεντρικό ομιλητή στις εκδηλώσεις της Π.Ε.Καβάλας για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ο κ. Τοψίδης όχι μόνο δεν παραδέχτηκε ότι πρόκειται για ένα θεσμικό ατόπημα και αθέμιτη παλαιοκομματική πρακτική, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίασε τη συγκεκριμένη ενέργεια ως…εύλογη και θεμιτή, αφού όπως με άνεση είπε, «όλοι θέλουμε περισσότερο χρόνο να προβληθούμε γιατί είναι οι εκλογές»!

Στις εκδηλώσεις της 19ης Μαΐου στην Καβάλα, ο κ. Μαρκόπουλος όρισε ως ομιλητή τον συνυποψήφιό του με την «Περιφερειακή Σύνθεση», Παναγιώτη Χατζηχρήστο, ενώ σύμφωνα με τον Κωστή Σιμιτσή που έθιξε το εν λόγω ζήτημα, αντίστοιχη πρακτική ακολουθήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και στις εκδηλώσεις της 9ης Μαΐου για τη νίκη των Συμμάχων επί του ναζισμού.

Δείτε τη σχετική τοποθέτηση του κ. Τοψίδη στο ακόλουθο βίντεο, στο 2:32:45