(ΒΙΝΤΕΟ) Κάθετο “όχι” στον χρυσό από τον Ντίνο Χαριτόπουλο

"Έχουμε να αναπτύξουμε τον τουρισμό μας και τους χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, έχουμε να αναπτύξουμε τα γεωθερμικά μας πεδία και τον πρωτογενή μας τομέα· τον χρυσό δεν τον χρειαζόμαστε".
Επανεκκίνηση1

Απερίφραστα εγώ προσωπικά και η παράταξή μας “Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών”, λέμε όχι στην εξόρυξη του χρυσού, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν στη Μαρώνεια η Διανομαρχιακή Επιτροπή κατά του χρυσού Ροδόπης-Έβρου, ο Αλιευτικός Σύλλογος Μαρώνειας και ο Ελαιοκομικός Συνεταιρισμός Μαρώνειας.

(ΒΙΝΤΕΟ) Κάθετο "όχι" στον χρυσό από τον Ντίνο ΧαριτόπουλοΜάλιστα ο Ντίνος Χαριτόπουλος υπογράμμισε πως το γεγονός οτι η εν λόγω καταστροφική για περιβάλλον και ανθρώπους επιχειρηματική δραστηριότητα δεν έχει υλοποιηθεί και δεν έχει προχωρήσει, οφείλεται και στο οτι το 2001, με τον ίδιο ως Δήμαρχο, η δημοτική αρχή είχε μπλοκάρει τις διαδικασίες προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Έχουμε να αναπτύξουμε τον τουρισμό μας και τους χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, έχουμε να αναπτύξουμε τα γεωθερμικά μας πεδία και τον πρωτογενή μας τομέα· τον χρυσό δεν τον χρειαζόμαστε, υπογράμμισε εμφατικά ο Ντίνος Χαριτόπουλος.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood