(ΒΙΝΤΕΟ) Δημήτρης Καρασταύρου: Ιδού τι είχαμε παραλάβει και τι κάναμε

"Οι πράξεις και τα έργα μας αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, η εμπειρία μας συνιστά την εγγύηση για το μέλλον".
"Κάποιοι φοβούνται τη σύγκριση με το παρελθόν γιατί πολιτεύονται με αυτό, άσχετα αν ήταν οι ίδιοι που το κατέκριναν", δηλώνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής Δημήτρης Καρασταύρου, και προσθέτει: "Εμείς μαζί με την κοινωνία κοιτάμε μόνο μπροστά για το καλό του τόπου μας".

Το έργο που έγινε από τη ΔΕΥΑΚ κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου (2011-2019), παρουσιάζει με δύο βίντεο (ένα αναλυτικό διάρκειας μισής περίπου ώρας, ένα συνοπτικό διάρκειας δύο λεπτών), ο Δημήτρης Καρασταύρου.

(ΒΙΝΤΕΟ) Δημήτρης Καρασταύρου: Ιδού τι είχαμε παραλάβει και τι κάναμε“Πρόκειται για έργο σημαντικό και μετρήσιμο”, τονίζει ο κ. Καρασταύρου, και καλεί τον κόσμο να δει τα βίντεο “για να γνωρίζετε τι παραλάβαμε και τι κάναμε, για να αντιληφθείτε τους λόγους για τους οποίους θεωρώ ότι μπορώ να ζητώ τη στήριξή σας, ώστε με τη γνώση, την εμπειρία και το όραμα που διαθέτω, να συνεισφέρω ενεργά στη διοίκηση του Δήμου μας και την επόμενη δημοτική περίοδο…”.

Κατά τον κ. Καρασταύρου, με την παρούσα διοίκηση της ΔΕΥΑΚ η επιχείρηση απέκτησε τη θέση που της αρμόζει στην κοινωνία της Κομοτηνής, απέκτησε και πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίπεδο χώρας…

“Οι πράξεις και τα έργα μας αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, η εμπειρία μας συνιστά την εγγύηση για το μέλλον, χωρίς πειραματισμούς συνεχίζουμε μαζί πιο δυνατά”, προσθέτει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Καρασταύρου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood