“Ανοιχτό προσκλητήριο” για “κοινό αγώνα”, απηύθυνε ο τέως βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενόψει του ούτως ή άλλως εκλογικού επερχόμενου νέου έτους.

Ο Ευρ. Στυλιανίδης επισκέφθηκε την αγορά της Κομοτηνής και αντάλλαξε τις καθιερωμένες ευχές των ημερών με επαγγελματίες και καταναλωτές.

Συνοψίζοντας τον απολογισμό του 2018, έκανε λόγο για “μειωμένους τζίρους στην αγορά, αυξημένη ανεργία, μεγάλη απώλεια πληθυσμού και κλίμα ανασφάλειας”. Επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του οτι “για να κερδίσουμε τον σεβασμό του κέντρου πρέπει η Ροδόπη να είναι δυνατή”, τόνισε πως “είναι σημαντικό όλοι μαζί να αγωνιστούμε ξανά για να ξανακάνουμε τη Ροδόπη δυνατή” – όπως εκτίμησε, δε, “υπάρχουν οι δυνάμεις, υπάρχουν οι δυνατότητες”.

Καταλήγοντας, και ευχόμενος “καλή χρονιά, χρόνια πολλά, καλή δύναμη σε όλους”, εξέφρασε την ελπίδα το 2019 να είναι έτος “ενός νέου ξεκινήματος”, και προς τούτο απηύθυνε “ανοιχτό προσκλητήριο” για “κοινό αγώνα”, για “να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να βρούμε έναν δυναμικό, σταθερό βηματισμό προς το μέλλον”.