Σε κλίμα αισιοδοξίας εν όψει του νέου έτους, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Βυζαντινού Φρουρίου Κομοτηνής έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους, και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στα τοπικά δρώμενα με τον δικό τους αξιέπαινο τρόπο.

Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία στον κατάμεστο όροφο της “Λέσχης Κομοτηναίων”, με τη Βασιλόπιτα να ευλογεί ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος εξήρε τις προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου, τη συμμετοχή και υποστήριξη που παρέχουν τα μέλη, και εν τέλει την καταγεγραμμένη δραστηριότητα του συλλόγου στα πολιτιστικά και όχι μόνο πράγματα του τόπου.

Εκ μέρους του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη, χαιρέτισαν την εκδήλωση ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών Γιάννης Μουρτίδης και η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, απευθύνοντας σε όλους ευχές για καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία, και καταθέτοντας τη βούληση της δημοτικής αρχής να στηρίζει τις δημιουργικές ιδέες και δράσεις του συλλόγου.

Η πρόεδρος του συλλόγου Βιβή Χατζηγεωργίου, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τη στήριξή τους, τη δημοτική αρχή που αποδεικνύει οτι βρίσκεται κοντά στον πολιτισμό, και ευχήθηκε σε όλους υγιές και δημιουργικό το νέο έτος.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο κέφι και χορό υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, ενώ τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί, αποδείχθηκε το μέλος του συλλόγου Θεοδώρα Κουσουτζή.

video & photogallery