“Ο κορωνοϊός χτυπάει στην καρδιά”, ήταν το σημαντικό μήνυμα που μετέδωσε στο ευρύ κοινό ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών Νομού Ροδόπης, με δύο ενημερωτικές δράσεις που πραγματοποίησε στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, στις 29 Σεπτεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς) και στις 4 Οκτωβρίου.
Σε εκατοντάδες πολίτες διανεμήθηκαν μάσκες σε εύχρηστη θήκη καθώς και φυλλάδια με πολύ χρήσιμες πληροφορίες.
“Ο κορωνοϊός χτυπάει στην καρδιά χωρίς να υπολογίζει ηλικία”, τονίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σάββας Τοκμακίδης, υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της πρόληψης στην ατομική αλλά και συλλογική προστασία από τον ιό.
Ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών Νομού Ροδόπης δημιουργήθηκε προ δεκαετίας, μέσα από το Εργαστήριο Αποκατάστασης Καρδιοπαθών που λειτουργεί στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, υλοποιώντας σχετικά προγράμματα και διοργανώνοντας διαλέξεις και εκδρομές – πλην των τελευταίων μηνών λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ