Έκοψε και φέτος τη Βασιλόπιτά του το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης υπό την αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής.

Ο πρόεδρος του σωματείου Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και κυρίως για την ανεκτίμητη προσφορά τους. Όπως τόνισε, “κανείς δεν περισσεύει στην υπόθεση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Εκτός από την προσφορά αίματος, συντελείται και η διάδοση της ιδέας, η διάδοση των αναγκών, η παρότρυνση σε προσφορά ζωής με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας”.

Κατά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες από τον Διευθυντή αναισθησιολογίας του γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής, αντιπρόεδρο του σωματείου, Μπουλέντ Κιαμίλογλου, και τον ειδικευόμενο αναισθησιολογίας, στρατιωτικό Ιατρό ε.α. Γεώργιο Καρρά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων “Δύναμη Ψυχής” για τη μεγάλη του προσφορά στην καταγραφή εθελοντών δωρητών μυελού των οστών.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνθηκαν στη ΔΚΕΠΠΑΚ και την πρόεδρό της Νατάσα Λιβεριάδου για την κάλυψη και αυτής της εκδήλωσης και για τη γενικότερη στήριξη των δράσεων του σωματείου των εθελοντών αιμοδοτών αλλά και του συλλόγου “Δύναμης Ψυχής”.

Ευχαριστίες επίσης εκφράστηκαν προς τον κ. Κασσέρη για την προσφορά της Βασιλόπιτας, την κ. Καλαμάρη Μαρία για τα αναμνηστικά, καθώς και τον κ. Τζουγκρανά για τους χυμούς ροδιού που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους.

Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, εξαίροντας το έργο και την προσφορά του σωματείου εθελοντών αιμοδοτών και των μελών του, ευχόμενος σε όλους υγεία και δημιουργικό νέο έτος.