Με παρατεταμένα χειροκροτήματα και επευφημίες, υποψήφιοι της “Κοινωνίας Πολιτών”, συνεργάτες και φίλοι του Γιάννη Γκαράνη, τον υποδέχτηκαν στο εκλογικό κέντρο της παράταξης το βράδυ της Κυριακής και αφού τα αποτελέσματα τον ανέδειξαν νέο Δήμαρχο Κομοτηνής.

“Οδηγός μας ο λαός που μας εμπιστεύτηκε”, τόνισε μεταξύ άλλων ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Ανάλογο το κλίμα και κατά την άφιξη στο εκλογικό κέντρο λίγα λεπτά αργότερα, του τέως επικεφαλής της παράταξης και ως τις 31/8 Δημάρχου, Γιώργου Πετρίδη, ο οποίος συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο και εξέφρασε τη βεβαιότητα οτι το έργο της “Κοινωνίας Πολιτών” ως διοίκησης θα συνεχιστεί με επιτυχία.

Στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Γκαράνη κατέφτασε και ο ανθυποψήφιός του, Αντώνης Γραβάνης, πλαισιωμένος από δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, για να συγχαρεί τους νικητές.

“Άξιος”, αναφωνούσαν για τον νέο Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη οι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Κιλτσίκης.

Ο Γιάννης Κιλτσίκης μάλιστα, ως άνθρωπος του εμπορικού κλάδου, αποδοκίμασε έντονα το ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη το μεσημέρι της ημέρας των εκλογών από την ΟΕΒΕΣ προς τα μέλη της, με το οποίο τους ζητούταν να υπερψηφίσουν τον Αντώνη Γραβάνη.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ