Ως γυμνάστρια-εκπαιδευτικός ανέδειξε καταξιωμένους επιστήμονες φυσικής αγωγής και αθλητές με περγαμηνές, γαλούχησε άξια μέλη της κοινωνίας, και αξιολογήθηκε ως “Καλύτερη Νομαρχιακή Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής στην Ελλάδα”.

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου ατόμων με νοητική υστέρηση “Άγιοι Θεόδωροι” έχει βραβευτεί από τη Βουλή των Ελλήνων και την Προεδρία της Δημοκρατίας καθώς είναι η “ψυχή” κάθε ενέργειας εξωστρέφειας του συλλόγου και πρωτεργάτης του άθλου της ανέγερσης ιδιόκτητης Στέγης εμπνέοντας σύσσωμη την τοπική κοινωνία που στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει το εγχείρημα το οποίο πλέον έχει λάβει σάρκα και οστά.

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, έχει καταφέρει να μετατρέψει κάθε χρονιά σε ένα ετήσιο καλεντάρι ποιοτικών και υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων, διοργανώσεων και δράσεων, σχεδόν πάντα δωρεάν για το κοινό, αναδεικνύοντας συνάμα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό.

Για τη Νατάσα Λιβεριάδου ο λόγος, η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όπως δεν χρειάζεται και βραβεία, αφού λειτουργεί πηγαία, ανιδιοτελώς και ανυστερόβουλα.

Συμβαίνει όμως τούτο: όσο κι αν δεν τα έχει ανάγκη αυτά, τόσο οι συμπολίτες της, οι φορείς, η τοπική κοινωνία, αναγνωρίζουν το έργο της και την προσφορά της. Το σπίτι της και το γραφείο της κοσμούν δεκάδες ενθυμήματα βραβεύσεων. Τη μνήμη της γεμίζουν αναρίθμητες τέτοιες στιγμές. Όμως το πιο σημαντικό από όλα όπως η ίδια λέει, είναι το γεγονός οτι την ψυχή της πλημμυρίζει η αγάπη που εισπράττει…

Μερικές μόνο “στάσεις” στη διακεκριμένη διαδρομή της, αρκούν για να καταδείξουν το ποιόν και το μέγεθος της προσωπικότητάς της.

  • Μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη ψηφίστηκε ως “Η Γυναίκα της Χρονιάς 2018” στη διοργάνωση των “Βραβείων της Χρονιάς” από τις “Γυναίκες της Κομοτηνής”. Όπως με νόημα της αναγνωρίστηκε, πρόκειται για στόφα γυναίκας που δεν παύει να θέλει να δημιουργεί, δεν παύει να ποθεί, και να ελπίζει πως η πόλη μπορεί να είναι μικρή, οι άνθρωποί της όμως μπορούν να δημιουργούν όμορφα και μεγάλα πράγματα. Υπάρχει ανάμεσά μας και το στίγμα της είναι ανεξίτηλο στη ζωή της πόλης. Έβαλε το δικό της λιθαράκι στο κοινωνικό γίγνεσθαι”.

Βραβεία της Χρονιάς 2018 Κατηγορία "Γυναίκα της Χρονιάς" η κ. Νατάσα Λιβεριάδου

Βραβεία της Χρονιάς 2018 Κατηγορία "Γυναίκα της Χρονιάς" η κ. Νατάσα Λιβεριάδου

Δημοσιεύτηκε από Γυναίκες της Κομοτηνής στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

  • Φυσικά η Νατάσα Λιβεριάδου δεν θα μπορούσε να λείπει από τις βραβεύσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Σε ειδική τελετή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ τιμήθηκε δια χειρός του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, “για την προσφορά της στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου”.

  • Ακόμη, για “τις υποδειγματικές παροχές υπηρεσιών ειδικής αγωγής και κοινωνικοποίησης των παιδιών του συλλόγου ατόμων με νοητική υστέρηση “Άγιοι Θεόδωροι”, καθώς και για τις επίμοχθες προσπάθειες ανέγερσης ιδιόκτητης Στέγης του”, τιμήθηκε σε ειδική τελετή Απονομής «Βραβείων Ευποιΐας, Αλτρουισμού και Κοινωνικής Προσφοράς / Άριστα Τελείν» των Ροταριανών Ομίλων Θεσσαλονίκης μετά από σχετική εισήγηση των Ροταριανών Ομίλων Κομοτηνής, καθώς και από τη Βουλή των Ελλήνων και την Προεδρία της Δημοκρατίας.
  • Για την ακούραστη υποστήριξη των τοπικών συλλόγων και σωματείων, και τη μεγάλη συνεισφορά της στο παραγόμενο έργο τους, έχει λάβει αμέτρητες τιμητικές πλακέτες.
Η Νατάσα Λιβεριάδου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου είναι εκ νέου υποψήφια με την παράταξη της “Κοινωνίας Πολιτών” του υποψηφίου Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη. Στόχος της, με τις γνώσεις και την εμπειρία της, να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο και στους συντοπίτες της, με τον τρόπο που αυτή γνωρίζει: με χαμόγελο, ιδέες, ζήλο, και σεβασμό στους δημότες.