Χιλιάδες μεγάλοι και μικροί Κομοτηναίοι βρέθηκαν απόψε στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής όπου άνοιξε η αυλαία των αποκριάτικων εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής με …τρικούβερτο παραδοσιακό γλέντι.

Από τη σκηνή τον ρυθμό έδωσε το μουσικό σχήμα “Ορφέας”, και από τα μαγκάλια προσφέρθηκαν περισσότερα από 5.000 σουβλάκια με συνοδευτικό κέρασμα ντόπιο κρασί.

Συνεργοί της βραδιάς περισσότεροι από είκοσι πολιτιστικοί σύλλογοι, των οποίων τα μέλη έδωσαν τον δικό τους τόνο στους χορούς απ’ άκρου εις άκρον της πλατείας.

Την ηθική ικανοποίησή της για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης και τη θερμή αποδοχή της από τον κόσμο, εξέφρασε η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, επαναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά πως “στόχος όλων των δράσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ είναι η προσφορά στους συνδημότες μας”. Εξάλλου, έπεται αύριο 1/3 η παραδοσιακή Θρακιώτικη αποκριά με την εμφάνιση του συλλόγου Εβριτών Ροδόπης και της Εβρίτικης Ζυγιάς (κεντρική πλατεία, 20:30), μεθαύριο 2/3 η μεγάλη βραδινή καρναβαλική παρέλαση με πρωτοστάτες τουςTrelacademy, με ρεκόρ συμμετοχών και γκρουπ από την Ορεστιάδα, τις Φέρες, τις Σάπες, κ.α. (έναρξη στις 20:00 από την πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου και κατάληξη στην κεντρική πλατεία), και στις 9/3 η μαθητική καρναβαλιάδα (έναρξη στις 11 π.μ. από την πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου και κατάληξη στην κεντρική πλατεία).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ