Σε συναδελφικό κλίμα και οικογενειακή ατμόσφαιρα, κόψανε τη Βασιλόπιτά τους οι εργαζόμενοι του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής, που υπό την ευθύνη του λειτουργούν τα ΚΑΠΗ (των 2.000 μελών), τα Κέντρα Κοινότητας (που εξυπηρετούν 2.500 δικαιούχους τροφίμων και κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης), οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί (που φιλοξενούν 550 νήπια), και το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι (που εξυπηρετεί 600 δημότες).

Ο Πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, συνεχάρη όλο το προσωπικό για την ευσυνειδησία με την οποία ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του, και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και με τη βεβαιότητα οτι “θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους συμπολίτες μας με επίγνωση των ευθυνών μας και κοινωνική ευαισθησία”. Ευχαρίστησε, δε, ιδιαιτέρως τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου “για την άψογη συνεργασία η οποία συνιστά και τη βάση της αποτελεσματικότητάς μας”, όπως επισήμανε.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και μουσικό πρόγραμμα που αξιοποίησαν οι παριστάμενοι διασκεδάζοντας και ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ