– Συγκεντρώθηκαν χιλιάδες καπάκια, βάρους μισού τόνου, για την υποστήριξη του «ΠΕΡΠΑΤΩ».

Σε σακούλες μικρές, σε σακούλες μεγάλες, σε χαρτόκουτες, ακόμη και σε…τσουβάλια, Κομοτηναίοι κάθε ηλικίας, σχολεία και σύλλογοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνεισέφεραν στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης καπακιών, με στόχο την υποστήριξη του συλλόγου ατόμων με κινητικά προβλήματα «ΠΕΡΠΑΤΩ», στην προσπάθειά του να ενισχυθεί με διάφορα υλικά και αναπηρικά αμαξίδια.

Τη δράση οργάνωσαν οι «Μαμάδες από τη Ροδόπη», με τη συνεργασία της τοπικής «Ομάδας υποστήριξης μητρικού θηλασμού», και την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής.

Το αποτέλεσμα σπουδαίο: Χιλιάδες καπάκια βάρους μισού τόνου συγκεντρώθηκαν, καταδεικνύοντας πως πράγματι, όλοι μαζί μπορούμε.

Τόσο απλά λοιπόν, όπως σημειώνει η κ. Δομνίκη Βασιλειάδου, μαζεύοντας τα πλαστικά καπάκια όλων των συσκευασιών και όχι μόνο των νερών, δηλαδή και από χυμούς, γάλατα, απορρυπαντικά, κ.λπ., βοηθάμε στην πράξη ένα σωματείο που τόσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει.

«Το καπάκι κρατάς, τον «ΠΕΡΠΑΤΩ» βοηθάς», ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης, το οποίο αδιάλειπτα φυσικά ισχύει, καθώς η συλλογή των καπακιών δεν σταματά· συνεχίζεται στη στέγη του «ΠΕΡΠΑΤΩ» (περιοχή εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς).

Ισχυρό στήριγμα της δράσης, αποτέλεσε η χορηγική σύμπραξη του καφενείου «ΑΣΤΡΑ», του κ. Γιάννη Κιλτσίκη.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ