Φιλικό τουρνουά ταλέντων, των ακαδημιών του προπονητικών κέντρων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με παιδιά από Ξάνθη, Ροδόπη και Έβρο, φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Κοσμίου Κομοτηνής, στο πλαίσιο του κεντρικού σχεδιασμού του δικέφαλου του βορρά για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Τις προσπάθειες των μικρών παικτών (ηλικίας 10-13 ετών), παρακολούθησε ο γενικός αρχηγός της ασπρόμαυρης ΠΑΕ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, εκφράζοντας την αποφασιστικότητα του συλλόγου για τη συνέχιση της υποστήριξης του εν λόγω προγράμματος, και εξαίροντας το έργο, τόσο των υπεύθυνων σκάουτερ Κ. Αλεξανδρίδη, Κ. Μαλιούφα, Κ. Λαγωνίδη και Γ. Αβραμίδη, όσο και των ιθυνόντων των τοπικών ακαδημιών.

Το παρών έδωσε και ο ειδικός αναλυτής τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα «μεγάλη υπόθεση», καθώς όπως είπε κάποια παιδιά μπορούν να πάνε ψηλά.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια, και το γεγονός ότι ήδη ταλαντούχοι πιτσιρικάδες έχουν εντοπιστεί και προωθηθεί στα τμήματα υποδομής της ομάδας του ΠΑΟΚ, επισήμανε ο γενικός αρχηγός της ακαδημίας της Κομοτηνής, Δημήτρης Παγωνίδης.

Ευχαριστίες για τη φιλοξενία των συναδέλφων του της Κομοτηνής, αλλά και προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο υπεύθυνος της ακαδημίας Διδυμοτείχου, Βασίλης Μπισιρόπουλος, υπογραμμίζοντας τη σημασία του προγράμματος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ