Τη νέα του συνεργασία, με το Ραδιόφωνο 24/7, αλλά και το πρόγραμμα που θα εκπέμπει τη φετινή σεζόν, παρουσίασε σε ακροατές και φίλους του το “Ράδιο Παρατηρητής”, στο Καφέ Μπαρ «Οχτώ».

Το παρών έδωσαν οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι της 24 Media Group Κώστας Αρβανίτης και Μαργαρίτα Μυτιληναίου.
Ενόψει μάλιστα της συμπλήρωσης των είκοσι χρόνων του Ραδιοφώνου του Παρατηρητή της Θράκης, οι παρευρισκόμενοι αναπόλησαν και ταξίδεψαν στο παρελθόν, γιόρτασαν τις δύο δεκαετίες δυναμικής παρουσίας στα ερτζιανά, και επικρότησαν τη συνεργασία με τον Ραδιόφωνο 24/7 υπό το σύνθημα “Ραδιόφωνο ξανά”!
Το κοινό καλωσόρισε η Διευθύντρια του Ράδιο Παρατηρητής, δημοσιογράφος, Νατάσα Βαφειάδη, περιγράφοντας το στίγμα της φιλοσοφίας με την οποία πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια το Ράδιο Παρατηρητής, αλλά και εκείνο της συνεργασίας με το Ραδιόφωνο 24/7.

Για το πανελλαδικό δίκτυο που αναπτύσσει η 24 Media Group, και το ξεκίνημα που έκανε από τη Θράκη με τη συνεργασία με το Ράδιο Παρατηρητής, μίλησε ο Κώστας Αρβανίτης, αναλύοντας συνάμα και τη σημασία του ραδιοφώνου αναφορικά με την αλληλεπίδρασή του με τα διαδραματιζόμενα στην κοινωνία.

Στον αντισυστημικό χαρακτήρα του 24/7 και των συνεργαζόμενων ραδιοφωνικών σταθμών, όσον αφορά τα καλλιτεχνικά μουσικά πράγματα, αναφέρθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Δεδομένου του φοιτητικού προφίλ της Κομοτηνής, αλλά και με πολλούς φοιτητές να ασχολούνται ενεργά με τα τοπικά δρώμενα, ή να παράγουν δικά τους, μέσω του Ράδιο Παρατηρητή, η ιδρύτρια του “Παρατηρητή της Θράκης” και του “Ράδιο Παρατηρητής”, Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδη, εστίασε στη ζωτικής σημασίας δραστηριοποίηση των νέων της φοιτητικής κοινότητας.

Το μικρόφωνο, όπως το συνηθίζει άλλωστε το Ράδιο Παρατηρητής, δόθηκε και στον “κόσμο-παρατηρητή”.

Η Καθηγήτρια Γλωσσολογίας, Κοσμητόρισσα της Σχολής Κλασσικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, και Πρόεδρος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ, Ζωή Γαβριηλίδου, επισήμανε τη συνεισφορά του Ράδιο Παρατηρητή στην ανάδειξη του ακαδημαϊκού έργου.

Ο συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταμάτης Σακελλίων, φέρνοντας ως παραδείγματα συγκεκριμένες περιπτώσεις, μίλησε για την αξία της πραγματικής είδησης που αφορά την κοινωνία και τη δημοκρατία.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 

από την όμορφη βραδιά κατά τη  διάρκεια της οποίας η οικογένεια του Παρατηρητή έκοψε και τη Βασιλόπιτά της, με το “φλουρί” να “πέφτει” στο κομμάτι της Νατάσας Βαφειάδη η οποία δέχτηκε ευχές για υγεία και δυναμισμό στη νέα συνεργασία με την 24 Media Group.