– “Αν δεν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια Θράκη με ακμάζουσα οικονομία, ποτέ δεν θα είμαστε ήσυχοι”.

Από τη Θράκη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος επισκέφθηκε διαδοχικά Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη.

Περιγράφοντας τις σκέψεις του για τη Θράκη, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε:  «Οι περιοχές κοντά στα σύνορα μπορούν να είναι περιοχές με μεγάλη οικονομική ανάπτυξη, αν προσφέρουν λύσεις στην τοπική κοινωνία αλλά και στις γειτονικές κοινωνίες. Η Θράκη πρέπει να γίνει δυνατή, να οχυρωθεί, και ένας τόπος σήμερα οχυρώνεται και δυναμώνει, όχι με άμυνα αλλά με επίθεση στο μέλλον. Δηλαδή με δουλειές, δουλειές, δουλειές. Αν δεν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια Θράκη δυνατή, με ακμάζουσα οικονομία, ποτέ δεν θα είμαστε ήσυχοι. Από τη Θράκη πρέπει να ξεκινήσει η ανάπτυξη που θα επιτρέψει τη χώρα να μη ζει με δανεικά».

Όσον αφορά τους υποψηφίους του «Ποταμιού», ο κ. Θεοδωράκης παρέπεμψε σε ανακοινώσεις που θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη, και υπογράμμισε ότι τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα αναδύουν το μήνυμα ότι «υπάρχουν λύσεις έξω από τα παλιούς κομματικούς μηχανισμούς».

Στην Κομοτηνή ο κ. Θεοδωράκης γευμάτισε και είχε επαφές σε κεντρικό εστιατόριο, με τοπικά στελέχη και φίλους του “Ποταμιού”, μεταξύ των οποίων ο γνωστός επιχειρηματίας και επίτιμος πρόξενος της Γερμανίας στη Θράκη Σταμάτης Κουρούδης, ο πρώην δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης, η φιλόλογος Κρίνα Μενεσελίδου, ο επιχειρηματίας Γιώργος Βολουδάκης, ο ιδιωτικός υπάλληλος Γιώργος Γιαπουντζής, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ροδόπης κ. Μιχάλης Βεζυριανίδης, ο δημοσιογράφος και πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Συμεών Σολταρίδης, ο ιδιωτικός υπάλληλος Άγγελος Τσολακίδης, κ.ά.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

DSC_1435 DSC_1432 DSC_1445 DSC_1438

ΘΕΟ (1) ΘΕΟ (2) ΘΕΟ (3) ΘΕΟ (4)

DSC_1456